女朋友以為屋企冇人

1001 回覆
1126 Like 18 Dislike
之前試過帶男朋友翻屋企 諗住嗰晚屋企無人可以二人世界下 我仲煮咗成枱餸 食食下無啦啦我老豆喺門口叫 "啊仔 開門啊" 最後變咗三個人食
樓主女友拉朋友上黎拜年咪可以以借機走lor
話整電腦咪得囉on9
之前試過[/red]帶男朋友翻屋企[/red]諗住嗰晚屋企無人可以二人世界下 我仲煮咗成枱餸 食食下無啦啦我老豆喺門口叫 [/red]"啊仔 開門啊" [/red]最後變咗三個人食

This is gay
之前試過帶男朋友翻屋企 諗住嗰晚屋企無人可以二人世界下 我仲煮咗成枱餸 食食下無啦啦我老豆喺門口叫 "啊仔 開門啊" 最後變咗三個人食

有冇尷?

有一個疑點 既然樓主話有同款鞋 咁意思姐係話屋入面應該有兩對同款鞋 咁屋企人開門入來果時 就會見到有兩對一模一樣 已經穿左煲 因為如果根據樓主所講 係佢地唔知情既情況下 女朋友屋企人番來 照計係無可能係女朋友屋企人番來之前成功收埋到其中一對鞋番房 (除非快過保持)同埋正常人應該個腦無咁快會唸到鞋呢樣野 應該唸下自己會點 要匿埋係邊等等
另外,我當真係咁岩女朋友對鞋係放左鞋櫃 而出面淨係得樓主果對同一款既鞋 咁就無穿煲 如果淨係得一對鞋 無穿到煲既話又點解要叫女朋友偷偷地將對鞋攞番入房?唔將計就計話對鞋係女朋友既?咁樣做會更加惹人懷疑同埋冒險
再者 男同女鞋就算同款都好 size一定唔同 要穿煲一早穿左
利申 個人猜測

點解唔攞返對鞋?
首先你自己都講到 size 問題
咁當然就收返對鞋避免發現啦
二黎著草嗰陣都狗衝啦
仲出門口著鞋呀?

屋企人入來果陣有一對 而你攞走左一對 咪會惹人懷疑囉 同埋攞既過程又容易比人見到 樓主一開始講家人拉大隊入屋 咁姐係唔會得父母兩個咁少先啦 比人發現機會率咁高 點解要冒呢個險
再者 都係果句 要穿煲一早穿左 冇穿煲既 你攞番對鞋就易穿煲 會唔會咁死蠢
利利利申 個人猜測

其實未必,我男朋友上黎,
我習慣會放佢對鞋係房
因為試過幾次呀媽無啦啦返

有冇尷?

For fun 其實你都可以入你衣櫃影你自己隻腳 又無證據證明佢真係去左女朋友到 純粹無野做開post作故仔搞下笑
再利申 都係個人猜測

前面樓主有講有收埋對鞋

有一個疑點 既然樓主話有同款鞋 咁意思姐係話屋入面應該有兩對同款鞋 咁屋企人開門入來果時 就會見到有兩對一模一樣 已經穿左煲 因為如果根據樓主所講 係佢地唔知情既情況下 女朋友屋企人番來 照計係無可能係女朋友屋企人番來之前成功收埋到其中一對鞋番房 (除非快過保持)同埋正常人應該個腦無咁快會唸到鞋呢樣野 應該唸下自己會點 要匿埋係邊等等
另外,我當真係咁岩女朋友對鞋係放左鞋櫃 而出面淨係得樓主果對同一款既鞋 咁就無穿煲 如果淨係得一對鞋 無穿到煲既話又點解要叫女朋友偷偷地將對鞋攞番入房?唔將計就計話對鞋係女朋友既?咁樣做會更加惹人懷疑同埋冒險
再者 男同女鞋就算同款都好 size一定唔同 要穿煲一早穿左
利申 個人猜測

屌,咁撚鍾意推測。咪撚睇囉屌你老母
起碼有討論有fun先啦
其實未必,我男朋友上黎,
我習慣會放佢對鞋係房
因為試過幾次呀媽無啦啦返[/quote]

你都好熟手喎

有冇尷?

一齊食飯Hehehe

前面樓主有講有收埋對鞋

利申 個人猜測

起碼有討論有fun先啦

Agger
直係好撚on9,成日搵疑點同推測
推你老母咩乜癮都俾你搞到無哂

利申 個人猜測

起碼有討論有fun先啦

Agger
係好撚on9,成日搵疑點同推測
推你老母咩乜癮都俾你搞到無哂
好啦 其實大家可以冷靜小小先
我尋晚其實已經走到翻左屋企
而且都有係呢邊報過平安
解釋翻對鞋嘅問題先 我同女朋友係有一對同款鞋
我對鞋的確係擺左係門口 好彩嘅係今日女朋友今日冇著呢對鞋 所以佢果對仲係鞋櫃 所以冇同時出現兩對同款鞋
有追post巴打都知 我女朋友屋企都幾大
擺鞋嘅地方係廳a 你當係平時除鞋同bbq時多人會係果道食野
而佢屋企人翻到除完鞋就去咗廳b客廳 所以冇發現對鞋
由於自細好憎著拖鞋 所以都係著住襪周屋走
所以對襪都跟住我係女朋友房 我除左襪冇耐準備瞓
女朋友屋企人就翻黎 所以赤腳
我入左衣櫃之後 女朋友就將我去街衫褲同襪出左係第二個衣櫃入面 再運我對鞋上房
而家我其實都係瞓醒冇耐
而且都有係呢邊報過平安
我對鞋的確係擺左係門口 好彩嘅係今日女朋友今日冇著呢對鞋 所以佢果對仲係鞋櫃 所以冇同時出現兩對同款鞋
我入左衣櫃之後 女朋友就將我去街衫褲同襪出左係第二個衣櫃入面 再運我對鞋上房

巴打覺得佢地屋企人其實知唔知 見你話佢地入左你女朋友間幾次
而且都有係呢邊報過平安

巴打覺得佢地屋企人其實知唔知 見你話佢地入左你女朋友間幾次

應該唔知 知咗我應該覆唔到你地 因為佢屋企人平時都係會不停咁入佢房 講幾句就走
而且都有係呢邊報過平安

正常返到屋企除咗鞋有時都唔會即刻望會唔會多咗對鞋啦
除非條友間屋細到無位擺鞋!
都唔知班人懷疑做咩
眾人皆醉佢獨醒咁
Btw 樓主幾時再上去女友度?
而且都有係呢邊報過平安

正常返到屋企除咗鞋有時都唔會即刻望會唔會多咗對鞋啦
除非條友間屋細到無位擺鞋!
都唔知班人懷疑做咩
眾人皆醉佢獨醒咁
Btw 樓主幾時再上去女友度?

不了
抄水錶架
樓豬幾時再出櫃?
我朋友試過同佢bf
俾佢bf阿哥無啦啦返黎,開埋房門斷正

3p
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞