女朋友以為屋企冇人

1001 回覆
1126 Like 18 Dislike
live咗
男朋友嚟我屋企訓咗兩次,第二次啲鼻鼾聲大到勁驚被屋企人發現,之後拍醒咗佢啪啪啪,搞咗成兩個鐘 訓返之後佢被自己鼻鼾聲嘈醒,勁傻仔keep住唔訓

到屋企人出咗去又唔捨得走,到我啊媽入房佢先走,留咗係我間房成20個鐘無去過廁所,兩次都keep住鎖門,屋企人無入過房,無事

我都去過佢到過夜勁多次,有一次啊哥知然後打緊機,我地都係隔離房啪
覺得係假
如果樓主真係以為無人係女朋友屋企 咁佢著果對鞋一定就咁除左係門口 咁如果屋企人番來見到門口有一對唔知咩鞋係到都一定懷疑啦 加上圖中樓主赤腳 佢對襪又唔知pat左去邊(除非佢冇著)
就咁一張圖影自己係衣櫃其實人人都得 我本人覺得假膠味濃
樓主唔覆我覺得佢係眼訓訓左
利申:純粹個人猜測
覺得係假
如果樓主真係以為無人係女朋友屋企 咁佢著果對鞋一定就咁除左係門口 咁如果屋企人番來見到門口有一對唔知咩鞋係到都一定懷疑啦 加上圖中樓主赤腳 佢對襪又唔知pat左去邊(除非佢冇著)

What for?
覺得係假

What for?

For fun 其實你都可以入你衣櫃影你自己隻腳 又無證據證明佢真係去左女朋友到 純粹無野做開post作故仔搞下笑
再利申 都係個人猜測
咁大間屋主人房冇套廁?
咩環境呀 巴打

屋企人不停係一樓同二樓遊走

佢屋企有冇狗

頭先有一隻
響衣櫃
年經
覺得係假

What for?

For fun 其實你都可以入你衣櫃影你自己隻腳 又無證據證明佢真係去左女朋友到 純粹無野做開post作故仔搞下笑
再利申 都係個人猜測

我都有諗過鞋呢個問題,一代入就好易發現
有冇人解釋到?

What for?

再利申 都係個人猜測

有冇人解釋到?

有冇追po
有同款鞋 只要唔係兩對同時出現同size唔差太遠都唔會發現
笑到頂唔緊
慶幸自己屋企人好開通
笑到仆街
笑到頂唔緊
慶幸自己屋企人好開通

試過第一次帶你女朋友返屋企訓 呀媽零晨返屋企果時發現左 佢諗入房質問我 點知比我老豆阻止左 我事後先知道
樓主快D報平安
覺得係假

What for?

再利申 都係個人猜測

前面樓主有講有收埋對鞋
覺得係假

What for?

再利申 都係個人猜測

有冇人解釋到?

我都試過上ex屋企 佢老豆突然翻左黎
果時我都諗緊我對鞋放係門口比佢睇到咪仆街
之後我同我ex講,我對鞋係出面「黃 」撚左啊!!!!

好彩,佢屋企每人有自己一個鞋櫃,仲要有拉鍊可以拉埋
我問佢,係咪偷情專用
最後趁佢老豆去左沖涼成功走佬

事後發現原來佢係老江湖,已經帶過好多條仔上屋企,所以先可以咁冷靜應對同諗定作戰方案

別相認
笑到頂唔緊
慶幸自己屋企人好開通

試過第一次帶你女朋友返屋企訓 呀媽零晨返屋企果時發現左 佢諗入房質問我 點知比我老豆阻止左 我事後先知道

笑左 帶我女朋友

鎖住到門有咩好怕, 汁翻兩劑再走都未遲

鎖到有鬼用咩 呢個世界有樣野叫鎖匙

我真係無野好講, 你會唔會嚮屋企拎住條鎖匙周圍走呀? 入唔到房門, 自然就會去搵條鎖匙架啦, 佢搵既時候你大把時間入櫃啦...... (只係覺得你好慘, 想比D建議你抖抖 )

多謝巴打關心 但佢屋企人唔係常人 會做好多常人估唔到嘅野 所以小心為妙

社團人士?
今日 我地連登失去左一位兄弟....
笑到頂唔緊
慶幸自己屋企人好開通

試過第一次帶女朋友返屋企訓 呀媽零晨返屋企果時發現左 佢諗入房質問我 點知比我老豆阻止左 我事後先知道

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞