《覆沒‧香港》 - (少甜+喪屍)

150 回覆
27 Like 6 Dislike
我無野講
我要見律師
樓主呢
係度
文呢
冇心機出文
我唔知道仲可以點面對香港
加油
香港人加油
響巴報下平安
大家堅持下去
冇咩事
大家好嗎?
冇發夢 我最支持香港警察既!
響巴上下水呀
仲係度
《覆沒‧香港》 【二十八】

(前文提要: 2019年4月23日,香港突然出現大量喪屍。主角羅大舟(羅家寶), 文仔及阿Ben三人係灣仔胡忠大廈逃出,途中認識咗兩位美女 – Jolie同Bella及一位青年 – 亨利。 一行六人行灣仔山路往中環逃亡喪屍既追殺。 係一座大廈中被喪屍追殺而被迫分開行動。1)

----------------------------------

Bella兩杯到肚兩額發紅顥得更為嬌艷,我不禁心再動了一下。 更估唔到Bella意思到我岩岩下體因為佢而隆起。

Bella左手拉開冷衫衣襟輕輕搖動:「唉…好似有少少熱…」 Bella內裹穿著一件白色大領口背心,巨大的胸部伴隨手部輕搖而微微的震動。

佢對我作出性暗示嗎? SHIT!!! 對住一個喧性感既美女,一個尋常既男人都唔會忍到。 而我呢? 我係一個學佛既人,每日都會念心經多次,我心態已經好平淡,我知道正常既我係唔會因為咁而被迷惑而行差踏錯。

但… 今日既我唔係正常既我。 老婆懷胎十月至今足足有成11個月我猜進行過性行為! 我對於Bella既誘惑異常地有反應!

「啊…我睇下有冇冷氣制開大D」 我再多望Bella兩眼就會控制唔到自己,我要冷靜一下。

「唔洗啦~」Bella 邊說邊除去冷衫「唔好走啦,陪我飲酒!! 」Bella一手拉住我。

咁既情況之下我都唔好意思走開:「哦….好…….」我轉身行返去酒吧中。

「你同你老婆係唔係生活得好開心?」 Bella問我家事,一邊誘惑我又一邊問我同老婆好唔好係咩玩法?

「啊… 都幾好。 岩岩我地有左BB,啊… 好擔心佢地兩個。」 我再次重申自己好重視家人。 希望Bella會識趣唔好再引我。

「點解你會咁好架…. 我點解唔會識到你依一D咁好咁重視家人既好男人架….」Bella梨花帶雨的淚如雨下。

「….」一時間我唔知應唔應該攬住佢。

我怕自己一攬住佢就會出事… 我要同佢保持距離。

「嗚……..」Bella一直的哭,我手足無措的企係佢面前。

Bella佢幫我解決左依個唔上唔落既情況「衰人,見住我喊都唔攬實我,你有冇搞錯架….」佢已經一頭舂到我懷內。

太突然,我比唔到反應。 只係感到兩團肉擠進我懷中:「好軟…」 我內心感覺。

「點解我遇到既都唔係好人….嗚….. 個個都係玩完我就走…. 又呃我….」Bella似乎冇在意我巨龍已經頂到佢….

我雙手抱住佢,輕輕拍Bella秀髮:「喊啦…你盡情喊… 最重要係你唔好覺得自己錯…」 我知道要令人從痛苦中回復過來,最好就係要佢盡情喊出殷。

「嗚….衰人…個個都係衰人黎….」Bella喊得更放縱雙手更大力的抱梗我。

「係…男人都好衰,你只係未遇到一個岩你既人… 你唔應該為衰男人而傷心太耐。」

「唔….」 已經喊左好耐,Bella開始平靜下來。「點解你會咁好肯聽我講肯陪我….」

「下….」 我心諗出面咁危險唔通我唔理你唔留係依間安全既地方走出街? 「你喊到咁,唔通唔理你咩? 怕你一陣睇唔開去自殺,打開門放喪屍入黎我咪死~~」

「嘻…」Bella含著淚笑:「白痴…我點會做傻事,我條命仔先係最重要架,我仲有喧多野未做都會去自殺!!!」

「咁就岩啦,你一定會遇到個好人既!!! 」

「….」Bella呆一呆:「你肯定我可以? 出面真係仲有….人?」我明白Bella意思。

「出面一定仲有人生存梗,一定會!!」 我深信,我深信一定仲有好多人生存到。 阿怡都一定好安全!!!

「我意思係,你覺得你老婆真係仲安全?」
Wow 推唔到
推啊
推一下
無音巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞