《覆沒‧香港》 - (少甜+喪屍)

150 回覆
27 Like 6 Dislike
《覆沒‧香港》 【二十六】

「呀… 小淫賊…」Bella突然回過頭來話我。

「呃….SORRY….」我立即別過頭,為自己岩岩偷窺而後悔。場面好尷尬…

「喂… 你仲唔幫人拎隻杯…. 明知我唔夠高…」 Bella轉身正面對住我怪責我冇出手,同時雙手放於裙前。

「呃… 係…係….」我立即企起身,但…. 我下身正硬到爆,企起身走動時係有一片褲頭谷起左,如果只係得我一個人都冇所謂!! 但唔係… 依家係有人對住我,見到晒我扯起左。

仲要係一個女性見到! 更加老尷嘅係我扯起嘅原因好明顯就係眼前依個女性。 比佢見到我硬到咁,你話我可以點解釋!?!? SHIT!!!

我硬著頭皮扮到行得好自然咁走去幫Bella拎隻杯。

我已經唔敢望佢。

「嗱….. 你隻杯….」

「唔該! 唔~~~ 係唔係就咁倒酒入去就OK!? 要唔要chok下佢? 你識唔識chok啊?」Bella邊倒酒邊問我。

「…我都唔識啊……」

Bella將果汁倒入去:「唔~ 係唔係要放冰架? 我見多數都要咁… 等我搵下有冇冰先….」

Bella嗚低身打開雪櫃搵冰粒,佢一嗚低,洶湧澎湃嘅巨胸清晰地展露於我眼前。

「SHIT……」 我已經唔再可以睇落去… 轉身打算扮搵其他酒。

「啊~~ 你試下我調嘅酒啊~~~」Bella係我轉身不久已經將酒沖落杯中比我試飲。

「…. 好…..」 我刻意地只轉上半身接過杯酒試飲。

「係唔係好似有少少甜啊? 」

「的確… 有少少甜… 係唔係我錯覺? 定係我諗多左…好似有陣我久違左嘅戀愛甜味…. SHIT!! 羅大卵啊… 你已經有左老婆! 小朋友都有左… 唔好亂諗野….

「唔~ 我加多少少酒落去先~~~」 Bella又加左先先去自己同我隻杯入面。 「唔~~~ 好似岩飲左少少,你又飲下…」

「唔… 係啊! 有返酒味….但好似怪怪地! 你落左咩酒?」 我問Bella

「威士忌啊! 我怕伏特加太勁好難飲…」 Bella呆呆地說。

「哦….」 佢係天愛定玩野,咁溝法會唔會酒後亂性…. SHIT!!! 我唔可以…唔可以對唔住名怡架!!!
有村架純 正呀
以後多d留啦
你留言係對我既鼓勵
其實我都有少少掛佢地
搵唔翻佢地呀
between 名怡係咪新角色?
阿怡先真
趕收工冇睇
《覆沒‧香港》 【二十七】

「我又沖比你啦… 」我唔知道可以講咩或者做D咩,唯有講自己又調酒。

「好呀~」Bella答好後企到好貼我,就係我手臂不遠位置… 我拎酒倒入調酒杯時唔小心手肘撞到一D柔軟嘅物體。

當然我知道自己撞到咩!!! 係Bella個胸。 我選擇唔出聲扮冇事發生。

但Bella就發出左一下叫聲:「呀….」一下嬌柔得令住何男人都心動嘅叫聲。

我冇望到佢,但我眼尾見到佢單手掩著胸,雙眼呆呆地望住我。

佢到底諗梗咩? 係唔係嬲左我? 死啦… 羅大舟,任何野都唔係籍口比自己去諗衰野。 唔好去啊… 快快手沖完酒飲少少就好走啦…

「…」 Bella冇出任何聲音,只係默默地站於我身後,佢比我撞到胸後冇退到。 我要將手肘郁動幅度放到我細,生怕又再唔小心撞到佢。

可能我太造作而生硬嘅動作好不自然關係,Bella終於開口:「你冇事下話,做咩D動作咁…怪? 放鬆D啦…….」 Bella左手拍我右臂。

「呃….呃….. 係啊…唔識沖啊。 哈… 我調完啦。 嗱…」 我將酒倒入Bella手上嘅杯中。

唔知道係太緊張定有少少疲倦,我竟然唔小心將調酒杯中嘅酒倒到Bella條裙上。

「啊……」 Bella被酒濺到,裙同大腿頓時濕了一大片。

「好對唔住啊….. SORRY 整到你濕晒….」 我手忙腳亂的隨手拎起台面上毛巾幫Bella抺裙。 酒水流得一腳都係,串串水處從大腿流下到小腿上,我連忙的蹲下抺,從小腿往上抺。

「呃…呀….」Bella雙腳微微向後移,我才驚覺自己嘅失禮。

「好對唔住…」 我將毛巾交比Bella自己抺。

Bella接過毛巾:「唔該!」

「… 飲完依杯去訓啦…」我打算快快返房就訓,嗱嗱聲飲左杯酒走人。

冇諗到Bella一手捉住我:「咁快就訓?」

「係啊…. 大家都 支力 啦。」

「唔…我唔吸引咩?」

「下…. 你…痴左咩亂講野,快D返啦,聽日仲要行去海邊啊,早D休息啦。」我甩開Bella隻手打算上返去會議室。

「唔好走…唔好上去…. 唔…. 陪我啊…. 可唔可以啊?」

「痴線… 我有老婆架!」我感到Bella有少少夾硬黎。

「我知… 但佢地…」

「你唔好講! 冇事架! 佢一定冇事架!!! 你咪亂講…..」 我大聲話Bella! 我唔準佢亂講阿怡有事:「佢留係屋企冇出街,一定唔會有事架。」

「咁肯定??? 你又知佢冇出去冇比喪屍咬到?」Bella再一次捉住我隻手。

「唔會出街架佢…阿怡佢一定冇出去冇比喪屍咬到…一定…一定會冇事。」 我拎出手提電話打開相薄,係我同阿怡仲有我地個囝 – 仲謙一家3口嘅合照。

「唔…. 你老婆同…你個仔?」

「係….」我望住合照:「我個仔岩岩上星期出世,老婆仲留係屋企坐梗月啊! 點智有事……」望住合照我感到一陣安慰,我仲有家人,佢地係我嘅希望係我嘅一切。 「我一定要返去搵佢地。」

「唔…. 我明….. SORRY!」Bella望住意志堅定嘅我:「但係…你岩岩好硬啊… 我見到好清楚!」

我臉色一紅…「邊…邊有….」我想唔認,但諗真一下佢岩岩真係見到….我冇可能唔認:「邊度有男人見到女人對波同大腿會冇…反應!?」

Bella偷偷一笑,表情十分之可愛引人… 果然少女真係令人賞心悅目!! 唔係阿怡唔靚唔吸引,但年齡上差距係臉上係呃唔到人…

Bella一笑有如愛神向我射出一箭般,令我心頭一震的… 我好似有少少心動….
羅仲謙
加甜啦
身體係大丁點正經都改變唔到
追哂鄰家少婦個故

btw 今個故仲未有甜
追晒鄰家少婦抵讚
between邊段甜最正?
貪心啲揀兩個。
1. 阿儀(女鬼)@後樓梯
2. 阿平4P 勁淫底
阿平呢條淫婦
一口氣追晒真抵讚

係咪暗示我要出返咁淫既情節
期待真甜
說好的少甜就係得而家呢個程度?
依幾日香港發生既事影響左寫作意欲
冇錯,寫作方面我罷了工
希望大家聽朝都響應9點前到政總野餐
唔喺香港響應唔到
響巴有翻心情寫未?

28/6之後先算
好啦 繼續等你
我無嘢講
響巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞