[MOOMOO]MAMAMOO討論區[14] GOGOBEBE回歸大發!4月又係時候開演唱會啦〜〜

1001 回覆
20 Like 7 Dislike
今次cb好多小插曲,先後兩次比人搶鏡

跟住又疑似比人買榜買走左個一位,雖然我一定係偏心mamamoo,但有哂data,都咪話唔黑暗
所以我心目中mamamoo今次係八冠王
http://www.bilibili.com/video/av47945119/?share_source=copy_link&p=1&ts=1554138549&share_medium=iphone&bbid=531dafdc1fc5e108411c719e94f7b45b
MMMTV EP34
6:00 輝狗捉住惠真隻手做友情test 惠真0秒扮鋸咗自己隻手笑到痴線
睇左,容仙攰得濟甩beat個度,wheein踢腿個位都好笑
俾人搶鏡件事 雖然啲後輩係無禮貌 但另一方面睇 對mamamoo嚟講 至少俾外人覺得佢地係大方既前輩啦
但第一位嗰個真係
我都係21先開始睇kpop 佢地解散之後係因為mamamoo先再入返坑
佢地上認哥啊
佢做嘢冇得解架喎
等左好耐終於再上
愚人節 同埋剪駁髮姐
眾所周知佢真頭髮仲係短,咁樣求奇一剪我地就會俾佢fake到咩
雖然明知佢係剪駁髮 但見到佢咁樣9剪到崩哂
如果我係佢hair stylist都會內心好崩潰
容仙自我感覺良好就唔理架喇應該仲以為自己好醒

都幾好睇吖
想知佢咁樣一剪 剪咗幾多錢駁髮走
人靚冇計
不過佢咁樣剪好有yes i am 個期個種gfable既感覺
其實容仙都幾癲
佢都冇乜邊個髮型係出過事
除咗New York嗰個平陰捲髮頭同埋Starry Night個狗頭(其實我覺得嗰個冇乜問題 係咁啱真係真係同張相隻狗好似
starry night金髮造型(當然除左狗頭之外) 真心好有仙氣架
其實new york平陰捲髮頭(假髮)佢係MV入面都幾可愛既但如果要變真係造型既話真係不了不了
髮型既完成係靠樣架,之前年未頒獎,突然勁短髮出場,差d攻過
moonbyul
mml,用 疑似 都客氣咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞