[MOOMOO]MAMAMOO討論區[14] GOGOBEBE回歸大發!4月又係時候開演唱會啦〜〜

1001 回覆
20 Like 7 Dislike
你好。 這裡是THE T BIRD。

首先,對於今天音樂放送中的失禮,向MAMAMOO前輩們和各位相關人士,還有各位MOO MOO表
示真心的歉意。從情況發生之後到現在,對我們的輕率和失禮進行了進一步的思考,並進行
了反省。

我們的行為對很多人造成了傷害,除了上面提到的那些人之外,我想很多人都會不高興,所以
對更多的部份感到有責任。

對於不足之處指出問題並給予指責的人,感到非常抱歉和感謝。

今天在音樂放送中的事情進行深刻的反省,以後不僅對音樂,對所有事情都要盡到責任,表
現出進步的樣子。

再次向MAMAMOO前輩和MOO MOO大家表示歉意,再次向那些因爲今天我們的行為而感到不舒服
和不愉快的人道歉。

謝謝。
http://naver.me/xHChaWsD
道左歉就算啦

輝狗套衫幾好睇

#GOGOBEBE6THWIN
拎埋人歌 掃晒三大台

可愛不是我的風格

今日中間隔左條銀河
男團道左歉其實都ok..
但女團果個幫唔落...
話咩淨係杙同飯傳遞愛心
知唔知咩叫禮貌
Dindin送咗個Chanel Clutch bag比輝狗
多謝輝狗同佢feature之前首歌
https://twitter.com/yongdarada/status/1111901230815571969
之前睇星嗰個唱歌相親節目 覺得Dindin好油膩好肉麻

今日輝狗可愛到暈
星個樣怪怪地好似key上去咁
容個唇印錫得好近個嘴
條友有狡辯話係傳遞愛心?
容仙套衫三個色齊哂
佢啲飯講..講話佢冇錯
依啲野口同鼻拗啦,佢講傳遞愛心又得,我地講佢冇禮貌都得
任你講架姐
睇返後記發覺全部都係黑金既唇印
果然媽木全部都係黑金既女人
聽日官木sercet會有三月輝人日記,有三期既木木記得咪走雞啦
睇唔睇得明都成問題
咁係邊個錫番惠真?
好問題!
不過就咁睇個唇印應該係輝狗/星
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞