[MOOMOO]MAMAMOO討論區[14] GOGOBEBE回歸大發!4月又係時候開演唱會啦〜〜

1001 回覆
20 Like 7 Dislike
粗卡
應該要係5th
FW週邊唔知買咩好
買曬又好似好痴線
唔買又驚後悔
我都諗緊..
已經有tee但想買hoodie
然後枝燈又想買個盒...
仲有啲poster 定postcard set
救命
黑金拎一位既時候眼濕濕
件hoodie頭頂個位的確有啲趕客既....
個盒睇過apink個case之後就唔想買啦
其他都幾吸引啊,不得不讚下今次RBW進步左唔少
頭頂個位趕客都應該會買
仲有嗰個badge collection box
好似寵物小精靈打晒所有道館儲徽章咁
癡孖筋 fit到
黎緊拎埋3大台
今日套衫全黑個台又好黑撞晒色
係有紅燈藍燈嗰時好啲
一位粗卡
道館儲徽章呢個形容好啱...
我都係咁諗儲齊好有成功感...
https://youtu.be/T0F8miFfGX8
今日轉咗兩次圈
要買返四季啲徽章又要收返之前岀個啲
儲徽章真係冇一定要儲齊既决心真係唔好入依個大坑
我就係之前冇儲開而家都唔知儲唔儲好
但係四季徽章好靚
小卡都可以唔儲齊都冇所謂
徽章儲唔齊真係好阻眼
道館儲徽章呢個形容好啱...
我都係咁諗儲齊好有成功感...
要買返四季啲徽章又要收返之前岀個啲
儲徽章真係冇一定要儲齊既决心真係唔好入依個大坑
我就係之前冇儲開而家都唔知儲唔儲好
但係四季徽章好靚
小卡都可以唔儲齊都冇所謂
徽章儲唔齊真係好礙眼
Badge我已經齊咗
反而諗緊買唔買多set四季
因為個背卡唔同樣
手燈case望落好似高質過apink嗰個嘅
應該唔係好似嗰個咁樣 入面得d黑色棉
望落好似內籠都係硬嘅?
至於兩本collection book真係要諗
想要啲實用啲既
好似泰妍persona個散紙包咁用到依家
hoodie依家買好似有啲熱
白專一出果陣聽 同呢排聽都覺得My star好正 個感覺好獨特 d重拍好正 好想睇佢地呢首live stage 唔知幾時會有呢
你去youtube揾下bass boosted版聽既話你會有新發現
其實實用性今次都唔差既我覺得,起碼佢地今次岀週邊都有考慮用家需要既,hoodie依加岀都冇計,本來應該上年罷睇個場“con"個時岀既

上面嗰張好似同大學女神傾完Assigment之後各自返屋企咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞