淘寶集運集中討論區 (11) 1001記得開po

273 回覆
4 Like 4 Dislike

佢係電話又話今晚如常出車落香港
等我得一件都拿拿聲集左先 諗住聽日有得拎
點撚知到而家都冇聲氣 真係谷鳩氣

我最早個件係15號6點簽收呀
仲要係最貴個件 好撚擔心
唔該你搞清楚啦 15-20號簽收既貨到而家都未入倉
我地唔要求即日入倉 但都唔好遲4 5日丫
咁樣都叫有要求

大把集運做到即日入倉上架
定係你食開屎 就覺得食屎冇問題
你個口咁臭, 和比左錢以為自己係大爺有咩分別
我係講如果趕時間, 順豐直送會將風險變到最低, 用得轉運預左有問題發生就慢慢等, 屌你都無用

你講到大把集運都做到...咁你後知後覺仲抵死啦
其實我初初唔趕 但比佢拖到我好撚趕
我都解釋左已經唔係要求今日到大陸、第二日就到香港 由簽收到香港用5日時間都ok
點撚樣當自己係大爺啊

上面解釋左點解我唔轉會啦
你把口臭過我啦on99
你真係人如其名
我冇當自己係大爺 我唔係屌佢唔即日入倉個啲喎
但正常入倉要幾日?我最早件貨15號已到佢哋個倉
佢又唔出公告 我點會知佢咩情況
條友都on99既 衝出黎搏屌
飛機杯,震蛋 用咩集運好
我記得唔係違禁品喎 應該間間想得

利申未試過
仲以為有鋰電/ 敏感野唔得
而家有邊間推介?

611真係好撚廢
611苦主?
未苦既 用左半年 都幾好既 起馬齊件
但今次好慢
清 我開始有貨入庫 你係咪都係?
係呀 18號或之前簽收既都入左庫
但佢話就算今日比錢都唔敢寫包單今晚出貨落香港
佢話星期五夜晚系統壞左
星期日先有人黎整 所以星期一先開始搞入庫
支持下小店啦 冇邊間做到80cm

我諗我大貨先用

小貨用第間

官集,件貨係咪應該已消失?
問下啦
611其實真係除咗入倉好撚慢之外真係其實幾好
起碼真係今發明到 又平 80cm邊長計實重

佢改善到入倉慢呢個問題真係冇得輸
agger 而家冇乜幾多間做到今發明至
但正常日子都要1-2日先入倉
有幾次星期日又唔發貨落香港
但遲入倉已經搞到我好驚,system成日都壞,搵佢又唔覆
出事了 唔見貨
希望只係快遞送錯地方會搵得番
件貨又大又輕無得唔用佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞