淘寶集運集中討論區 (11) 1001記得開po

273 回覆
4 Like 4 Dislike
有無巴絲打知道邊春到叫zkm
廣州送香港ems件
611easy好廢,簽收左兩日都未入倉,希望冇唔見
星期五晚簽收,今朝先入倉
星期六日比錢,完全唔發貨
貪佢平得黎又近先被迫繼續用
我星期五上午簽收,今朝催佢先入倉
我有野等極都唔入倉,尋日唯有比錢先,諗住今日有得拎,點知佢敢膽死連星期六日比錢堆貨都唔發

屌出聲

明明兩件貨係同一個包裹 點解會咁
九龍區大件可以試下 冠達
純物流派貨/送上門,時間比較飄忽
用左幾次又冇咩野 不過真係好慢 趕時間唔好用
用過好多次 講下優點缺點
運落香港快 大部分地區今發明至
唔呃秤
平 單邊過80cm先計體積

但要朝早簽收先可以即日入倉上架
下晝簽收就要等第二朝先上到架
所以都慣左等一日先上架
如果星期日簽收,係一定唔會入倉,星期一朝先入倉上架

今次等極都唔發,淘寶客服覆左我,倉同事尋日臨時請假所以冇人發貨
執左笠
只此之後搵唔番一間好過佢既集運
最近用左4次官集
全部都係2點前到倉,就即日出庫可以當晚到香港
第2日到自取點拎得
用開神州同到貨啦
又要上黎屌下611 星期4同5簽收左都唔冇入倉
之前追post有人話611幾好,咁我就試下,點知奶曬野
遲入倉,星期六日唔發貨,價錢又唔係平,第一次新會員優惠自取¥1/kg,但咁嘅質素....
係我話幾好既 早期可能冇人用 所有野都好快
6點幾比錢都會發貨

點知過年前開始差 過埋年仲差
變左星期日例牌唔入倉 有時連星期日都唔發貨
星期四五六既件到今日都唔入倉 問客服完全冇回覆

事實證明有好野唔可以上黎講
價錢我覺得算可以 80cm內唔計體積重 同真係冇呃秤 續重4.5/kg

巴打你有冇件呢幾日簽收左但未入倉?
好驚唔見
今日啱啱簽收左,但我都預佢聽日先入倉(希望)
個櫃包裝後size幾多,幾重,自取或送上門,唔知好難答架
我問客服幾時入倉,佢地話個倉停電,個系統用唔到
佢地都唔知有冇簽收到我件貨,好淆底.用埋今次即刻轉集運
問淘寶定whatsapp?
佢兩邊都唔覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞