淘寶集運集中討論區 (11) 1001記得開po

273 回覆
4 Like 4 Dislike
迪卡濃
電筒, 好大機會買唔到,
比錢果時, 會彈出, 現在繁忙中.....
新咗好耐..
單件直送自取點 6蚊
自提櫃 11蚊.
D款唔岩心水買黎襯衫呀
supreme最近d冷帽幾好
諗住買黎12月去芬蘭用本身諗住淘幾十頂加厚保暖帽 日日轉款 同黎咁平掉左都唔心痛買頂supreme用十幾日就byebye 好似好曬錢喎
好多野都唔寄我岩岩寄集運順豐 好多野都拒簽收 退錢
又奶野喇4px
點解我搵唔到我樓下個順便智能櫃
有無巴絲知邊間集運可以運火機
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z09.2.0.0.669d2e8dBc7Lv4&id=580343082604&_u=fvug4hq2257
已經買充電款 不過buyup (夜貓) 4px 都唔收
如果要星期六1pm前到自提點, 最遲要幾時打包?
用順豐
想問下如果想淘寶張電腦檯,用邊間集運好?

我Google過搵到間點對點集運,佢聲稱只計實重不計體積重,如果係咁佢真係堅平,有冇伏?
复置这行话¥jxyP15AOzvY¥转移至👉淘宀┡ē👈【帮我点一下!百元现金立即提现,好多人都领到了!】;或http://aba.ruhbgdv.top/h.Ve0u9c0?sm=7dba2d 點击鏈→接,再选择瀏→覽→噐咑ぺkai
想買電池 用邊間好
集運倉過幾日就收爐
如果有淘寶件寄過去會點算
而家集運係咪全自動 ? 無得d貨去到集運倉再揀運邊d?
有間叫PS集運, 都係計重唔計體積,
我村屋車到門口,但有一條10米斜路, 間間都收我費,
係呢間唔收, 買傢私用佢真係最屈,
佢衰在個系統好流, 同埋要用充值
客服就幾個人同你開個group, 服務好到我以為騙案
點解而家用香港卡比唔到錢
好耐冇淘過寶 唔記得左
想問下依家寄去郵政居上限幾多kg
好耐冇淘過寶 唔記得左
想問下依家寄去郵政上限幾多kg
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞