淘寶集運集中討論區 (11) 1001記得開po

273 回覆
4 Like 4 Dislike
佢有冇話幾時搞掂?
我寄左堆野去佢度 仲趕住用
真係吊那西
WhatsApp,佢無話幾時搞掂,但我又唔係急用,所以都無咩所謂,最緊要唔好唔見je
巴打可唔可以幫我問下幾時搞掂?
佢永遠藍tick我就算
終於覆左我 淨係話4-7號於清明節假
佢話電力搶修中
比個網你自已check,留意會唔會計體積重,有冇超長
https://www.beefreight.com/logistics-company/
星期四同五簽收既件仲係唔知去左邊
又唔交代下 dklm
咪係,以後唔鬼用佢
有冇巴絲用過鑫航 晉越?
入倉上架同運落香港快唔快?
有無人試過寄野返大陸
如果順豐係唔係填收件人地址 姓名就得
我果件係飾物黎

諗緊如果寄唔到
就自己特登上去寄完再返屋企算

感謝
同問。聽人講要身分證。 驚白去
4px屌你老母 成倍星期都冇入倉訊息 又話轉網站
乜原來分撥中心復活節假唔做嘢㗎? 趕住要D貨啊
我星期五買左幾件,除左係遲發貨未去到倉既
去到倉既都已經係尋日到倉即日入晒倉
佢地唔係休勞工假姐咩
連公眾假都唔做野架原來
係咪新網頁 hk.4px.com
因為我俾個地址係舊倉庫 同埋有我住全名

新網頁冇UPDATE個倉庫地址 2個地址唔同 搞到我認領唔到
即係你唔係經官集用4px?而係好似私集咁搞?
咁我唔清楚了,因為我係經官集既4px又無咩問題
入倉係慢d 但都即日入到 如果2點前比得切運費仲可以即日出到費
4px屌你老母 成倍星期都冇入倉訊息 又話轉網站
我星期五買左幾件,除左係遲發貨未去到倉既
去到倉既都已經係尋日到倉即日入晒倉
係咪新網頁 hk.4px.com
因為我俾個地址係舊倉庫 同埋有我住全名

新網頁冇UPDATE個倉庫地址 2個地址唔同 搞到我認領唔到
即係你唔係經官集用4px?而係好似私集咁搞?
咁我唔清楚了,因為我係經官集既4px又無咩問題
入倉係慢d 但都即日入到 如果2點前比得切運費仲可以即日出到
新手未遇過五一呢d黃金週買野

物流果度效率係同平時一樣定差或慢左?
同問,黎緊618節日想買野
住係沙田/沙角村附近既巴絲會用咩間集運? 唔用淘寶官方既情況下
有冇巴打入唔到購物車?網頁版淘寶
我已經三日入唔到了,但用手機就冇問題
原來有人一樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞