[775]PRODUCE48之曺柔理以外參加者後續及IONE討論區(405)我愛櫻花 櫻花愛我

1001 回覆
5 Like 56 Dislike
唔洗驚 細妹萬千寵愛在一身
團員好似勁錫佢
幾多人幫佢掩耳仔
有冇睇佢d vlive 我只係睇左一段仔 見到佢勁天然呆 好好笑
我睇個段係mb叫佢讀d留言 佢好正經咁一隻隻字咁讀晒d彩虹屁出黎
彩...領...你...好...靚....呀.... 個d
如果係仁校服相可能唔會咁講
無睇,唔想自己唔堅定,唔睇
但twitter成日彈俾我睇
[櫻綻字幕組] 190306 今夜櫻花樹下

本期廣播內容:
1.以IZ*ONE成員上MS的感想
2.看了TAKAHIRO老師送的書的讀後感
3.日本拍手會的二三事
4.咲良的戀愛論主題:戀和愛的區別是什麼?
請點擊視頻收聽完整版廣播,同時也記得要多多給小亮發郵件,郵箱地址為:saku@bayfm.co.jp
https://www.weibo.com/tv/v/Hk1TYvBdy?fid=1034:4347735692755817
韓國me2day

【OSEN】[IZONE日本出道單曲獲白金唱片認證,銷量突破31萬張!]9日,據所屬社方面表示,IZONE日本出道單曲<讓他說喜歡>(音譯)獲得日本唱片協會白金唱片認證.值得一提的是,發表的首張出道單曲就得到白金認證在當地是非常罕見的結果,可以看出組合在當地的高人氣.

值得一提的是,組合在日本發行首張單曲後,新曲不僅排在Oricon日單曲排行榜1位,同時還在在線音樂日排行榜,唱片排行榜,Oricon音樂商店,My Sound專輯排行榜等當地音源網站上登上了冠軍寶座,在海外iTunes 5國的J-Pop排行榜上也橫掃1位.

據Billboard Japan方面稱,IZONE在日本的首張單曲發行後的3日(以2019年2月4日至2月6日的統計為準)銷量超過28萬張,成功登上了銷售排行榜的前列.截至目前,專輯總銷量約達32萬張.請繼續大勢前進吧~
頭兩日真係角度差唔多但唔同站既相一大堆
睇到唔想見到黃色野
彩讌d站成日轉好難睇唔到
不堅定咁follow左阿妹既站
上面就寫單曲
下面就寫專輯
佢可能預測緊真。日專都會登上排行榜前列
戀呀純
愛彩演

依家溝仁美教人講知鬆知鬆
原來因為有咁黑暗嘅過去

好賤呀

下尾show呢個排名係咩黎,見佢上到第一
果個邊個黎...
求問 有冇人識點係Gmarket搵Nylon 12月號個本
戰國時代:cj, sm, jyp, kaokao, yg (前提係過到呢關)
akb手機game,頭十名最多玩家投既member有得上雜誌廣告。
但長遠入CJ門下似有運行多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞