沈陣營第二百一十期 - 大PUT沽去,倉淘盡,千古中環人物

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
日本野就係返日本買, 佢地進口野都唔會平得過香港
瑞士,冇炒價,冇流四,冇六神合體,亞洲地區除咗AD,二手嘅非AD都要小心

瑞士買隻刁陀GMT,唔使排,退埋稅兌港幣為25XXX,香港AD正價29800,排半年未有(me),食炒價33000-36000即有
大撚膽
師傅午奸叫人小注淡倉
師父次次跌小小就仆出嚟叫人分注淡倉
25500咁上嚟分注淡倉法,幾多錢都輸鳩哂啦
重分條毛咩
師父有袋底牛對沖,最多白做無事忙嘅啫,唔會輸撚晒
師傅一講完又彈上去
聽日鳩高有力但係叫人入淡倉 究竟聽日會點
諗諗下做瑞士代購
有得做喎
見d錶行有d現金價平好多
究竟a股係一個點閪樣嘅股市,四個字內day low 彈上接近day high
政策市係咁
【大師午間教路】趁挾升分注加淡倉
03月13日(三) 12:45

訊匯證券行政總裁沈振盈表示,港股周二(12日)後抽力度強,但其實正在聚頂,建議不妨分注加淡倉,睇埋本周五(15日)人大閉幕,大市方向會點走。

大師強調,現時仍未屬牛市回歸,基本因素未變,僅市場吹噓配合大合奏,刺激大市挾上;但實情是「倒果為因」,內地官媒開始出口術為A股癲升降溫、美股更是環球最危險股市。

─ ─ ─ ─ ─ ─
聚頂聚左個幾兩個月啦
師父一句倒果為因, 見跌買跌, 非睇跌買跌
師父一向見跌是跌
見升是淡架啦
淨買炒款,嗰啲冇得平,刁陀GMT AD周阿福都要收現金,冇折,冇人聽電話即日拎貨next one唔等
師父推完6869同埋2342之後,兩隻一齊落左地獄,係咪要等一年先可以入返?
不嬲都唔少人玩歐洲名牌代賺
咁其實買撈係咪都係香港最好?
瑞士,冇炒價,冇流四,冇六神合體,亞洲地區除咗AD,二手嘅非AD都要小心

瑞士買隻刁陀GMT,唔使排,退埋稅兌港幣為25XXX,香港AD正價29800,排半年未有(me),食炒價33000-36000即有
諗諗下做瑞士代購
有得做喎
不嬲都唔少人玩歐洲名牌代購
2342早排沽左@2.25
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞