沈陣營第二百一十期 - 大PUT沽去,倉淘盡,千古中環人物

1001 回覆
7 Like 1 Dislike
係呀!所以呢十年做代購嘅發曬達咁滯,香港宜家幾間大模型鋪同玩具鋪都係咁起家,我講米青同狐主
以前做代購肥過臘肉,家陣就差啲,太多競爭,不過第一水嘅都搵夠
溥儀直頭戇鳩鳩啦!
以前都喺mk開間鋪仔,點知佢食水深過頂好俾佢彈咗上嚟
好多都上曬岸嚕!
我講果兩間嘢已經喺港島買咗幾層樓工商鋪收緊租鳥
去日本,戴眼鏡嘅買眼鏡框指定動作,另外就係搵舊嘅Seiko KS同GS手錶,如果condition望上去唔差嘅話,諗諗佢,上次冇喺大阪買隻GS後悔中

去Big Cam買耳塞/耳牛相當抵玩,上次買咗隻Audio Technica LS50 先340港紙,香港最平都480,去開記得行吓
日本啲嘢,香港嚟講七折咁滯,唔係日本個爛鳩永住權咁撚多限制,晨早搬撚咗去住
\|/
勞力士運動錶就唔使諗,食炒價仲貴過香港,如果AD有就正價,不過冇見過有

二手撈據報日本仔都有玩六神合體,冇得上行驗證最好可免則免 除非間二手舖有信譽又平先好諗,Grand Seiko就多數冇問題
Cfu\|/ 等睇琴日叫人等下但今日又走左d put出黎
買耳筒去返e earphone 好過啦, 放曬出黎任你玩
去個區有e earphone 先去返biccam 睇
早排睇過話日本好似冇香港個啲咩商品說明條例定係春, 賣高仿野冇得捉
師父真係永不認錯 斬完見個市跌又叫人開put
低位沽高位平倉
大撚膽
日本高仿嘢會拉咖,不過勞力士無好似香港咁有正行可驗證,要請個鑑定師先可以舉證,仲有日本有條例好撚閪,係唔俾售賣二次創作,姐係你將件嘢改吓款上網賣會俾人拉,呢個都幾麻煩嘅
今日跌市可以叫人食糊
咁其實買撈係咪都係香港最好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞