[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (12) 蘿娜麗特電台之恐怖熱綫

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
但係steam啲DLC只可以買一次
就算抽中啲券,如果有時限,都等唔切出新DLC先買
成日on, 每季中一次75%
好似最高有80定90%off
75唔係盡啦咩
回鍋半年冇見過70-75

btw,steam果d bundle你預下佢節日特價先買啦,一定有50%off抵好多
你指mod定arcane?
抽中啲券都係用嚟課白金....課定嚟買想買既嘢...流程就係咁
重拳+砸擊
最少抽到70或者75%先買
如果你想50%買咁你不如買prime pack, 你計一計就發現抵好多
見過三四次75%
印象中好似課得兩次
護肩係 超瓷材肩甲 prime 跟nyx出既飾品包黎
而家係咪無得買?
可以等佢出番, 每3個月拎一次舊PRIME 出黎賣
極度佛系玩家表示 終於開始砌223

Focus有咩方法升得快啲
用equinox去adaro都係得3萬幾一場
把野係射得快左但係dmg打左個3折喎⋯⋯
點解唔用7號曲柄
我會去賽防換指揮官出黎打
咁佢都話啱啱開始整..咁理解做金星乜都未搞都好合理
saryn或volt走去打精英神殿
打漏咗幾隻字..應該係把槍(既經驗值)
想問下關於極化嘅野,因為wiki啲句子寫得好官腔,唔多明

極化係咪即係揀個欄位,選擇嗰個欄位嘅屬性,然後將來放番相同屬性嘅卡入去,會減番所需容量?

咁通常會減幾多所需容量?同埋係咪只要決定左把武器係常用,成set mod又決定晒點砌就可以極化?有無其他考慮因素?
極化係咪即係揀個欄位,選擇嗰個欄位嘅屬性,然後將來放番相同屬性嘅卡入去,會減番所需容量?
咁通常會減幾多所需容量? 1半
有無其他考慮因素?紫卡個極化屬位係隨機所以唔駛諗太多...想用/好用/鍾意用 就屌落去喇
通常你可以去youtube又或者呢條link http://warframe-builder.com/ 揾下想用武器有邊d屈機組合
你會發覺嚟嚟去去都係嗰幾張嚟
換指揮官出黎一次
然後Volt一直開4技清?
我通常用saryn打多d...亦都試過用inaros+staticor(頭6波係冇難度)
volt對裝備有d講究
見過1隻又跑得快/又清得快/又大範圍
無研究佢點執
成日以為要開住指揮官出黎先吸到經驗值
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞