[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (12) 蘿娜麗特電台之恐怖熱綫

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
原來volt prime係market上面有得買
仲以為絕左版
搭地鐵見到前面條友睇緊how to inaros
入庫姐,點會冇得買
成隻warframe就係得ex p果set絕版
邊條片?
有跑速mod可以裝晒上去

其實最緊要係你記得條路點行
同埋唔需要緊張
照理你跌左兩次落街都仲夠時間
你有白金咪得...只係代表你刷少咗嘢咁解
鬼咩...好多人俾ea隻anthem撚完唔憤氣走咗1部份人過嚟wf
我以為調番轉wf人會跳左去anthem
呢度有無人中意玩侍刀prime
諗緊點組好,砌極都好似差兩張

壓迫點prime
急進猛突
狂戰士
肢解
元素傷x2

剩低個兩張入埋元素,定整一張紫卡加狂暴(再+攻速)會好啲
https://www.youtube.com/watch?v=54XMnedkl70
唔好問我d mod中文係咩
紫卡就算喇得嗰1個窿
thanks,呢個組合幾啱心水
想問出大力女parts嗰隻蜘蛛
如果自己1個solo成個流程有冇難度?
淨係完咗嗰100條裂縫已經想死 
1個人都幾哂時間
本身隻冰蜘蛛唔難打
問題係上到地面會有細蜘蛛幫佢冷卻
四個方位都有
一個人守唔哂
我睇巴哈有人Solo要45分鐘
2個人就25分鐘左右

我同FD打都係靠Gara封死一邊
守3面

順帶一提細蜘蛛唔食戰甲技能
控唔到 Mesa掃唔到
你有果三把武器咪賣咗佢當多三個武器位囉
Volt Prime(有反應爐)
腐蝕投射、生命力、心志偏狹(Lv8)、簡化、持久力、川流不息、彈指瞬技(Lv3)、預言 啟示

以上係巴哈狩獵夜靈嘅攻略
請問啲資訊有無outdated?
如果無我打算照住執
mod差唔多 係咁上下
v其實幾難用 記得整定大量能量蓋用黎放盾
佢係送3個位咩 我諗住佢係佔你3個位
唔係送武器俾你喎
係要打活動警報先有
唔想要嘅話唔打咪得?
送埋架
仲上埋藍馬
thx
睇過1條片係見隻大嘢好化學...原來要打咁柒耐
已經唔想打
係咪話遲下活動完咗都仲有得打...記憶好似有咁講過下
咁嗰時出dex skin真心係幾型既
上年個把我on99唔小心賣撚左....
Dex Sybaris 我覺得仲好用過prime
兩把各有好壞
不過prime靚啲
把嘢好似屙尿屙唔出咁打咩槍驚都係最憎用呢類槍
講效果應該prime好d
但佢後座力太勁
除非刷到完美紫卡
否則不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞