[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (12) 蘿娜麗特電台之恐怖熱綫

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
求一個無病無痛既肝

有無巴打知呢個有無來源 求詳细介紹
故名思義 有咩好知
Ps4新手 求氏族
Psn: samstitch1028
土星之狼真係好撚硬,四條友打都要分幾兩分鐘
見都未見過
邀咗
見過一次 一開波動見佢fing黎fing去好似好勁 但如果你有魔導封鎖 佢只係一舊唔識郁既肉
太好喇,原來呢度都有post
成日有好多野想問,但係巴哈個acc手機認證永遠認唔到香港手機,成日有野問都走去reddit

目前有兩個問題:
1. 我係game入面打唔到中文,所以好難同人收mod,想問下大家係咪普遍好似以前玩online game咁,係個頻度話收乜收乜,然後等人pm? 其實呢隻game我唔介意用真錢直接買一張想要嘅mod,但大家普遍係點樣同其他玩家交易?仲有一點就係我上wiki睇見到啲稀有mod個交易稅,一張都過百萬game錢,隻驚去到後期係咪會唔缺錢架喇因爲我而家仲係新手

2. 虛空商人(星期五係中繼站出現嗰個人),Orokin金幣係咪主要透過帶遺物去打任務,得到啲prime藍圖,再去賣晒啲prime野得到金幣?
即係主要方法係帶遺物打任農?因為我一入game以為帶遺物打任務係活動唻,所以無乜點理 定係呢個係隻game嘅日常生態唻

thank you
有冇試過拎ArchWing槍出黎
琴日打賽防果時 主機遷移
得返自己一個打最後果輪果時亂入左
拎Archwing把黑鴉出黎 單拖都夠打
1. 打唔到中文 會唔會係你較左英文系統
好左英文介面會打唔到中文(唔肯定)
如果你要收野
上Warframe Market睇
會比埋密人買野既格式文比你Copy
英文黎
詳情睇第一頁頭Post

2.遺物開到既部件可以換到金幣
唯一一個入手金幣既方法
冇野做就打遺物
2.補充
你下兩個星期有時間可以早啲去中繼站睇下
可能會有粉紅色犀牛係附近
1. 隻驚普遍嚟講打英文同人收嘢會好過打中文...因為中文人比率嚟講多奸商
價錢就請利用頭版d link嚟自己格價
驚頻嚟收平嘢係ok...貴嘢就warframe market喇
primed mod唔係太急就等黑商人...逐張同人收你會長期破產
因為交易稅100萬...仲未計你升埋佢地
2. 得閒屎忽痕就入去刷下遺物執下嘢就得..賣d 垃圾圖嚟換幣 (初期日常生態)
1條友就去揾4k 房真係有想死既感覺...無撚聊到1個點
其實買滿等prime mod係咪抵過買零等? 由零升爆要成4萬幾endo,平常要返工刷唔掂
我會買滿等既Prime Mod
4k Mod就慢慢升&刷
endo係成隻驚唯一一樣嘢唔駛刷都會有既嘢嚟所以唔駛驚
prime mod買唔買滿等就睇你白金能力如何....有課你鍾意點用都得
Loki p
2技慢慢打
真係萬用甲
利申:Loki Mesa 打天下
大佬呀
你咪咁痴線啦
玩到精神崩潰
收工
今晚可以專心division2
型到癲
試過,不過我支ArchGun唔齊mod好廢,打得哥幾百血,之後都係攞番把ZAW出滑砍
主要係4條友冇一個有
尋日用左成個下晝汁我d配色
覺得自己好on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞