[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (12) 蘿娜麗特電台之恐怖熱綫

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
暫時最正路都係呢隻...不過唔急用都可以留
岩岩兩次升武器都出黎
勉強打得死佢,好在肌肉婆夠硬,又咁岩係c族地圖可以吸護盾
出嗰陣呆一呆

新果個兔耳應該同南瓜頭一樣會收返
應該係, 除非唔係
Primed pressure point
免仔耳mesa好正
屌你老母 成撚日打活動打到最尾諗住番fortuna 個host自己走場完任 搞到其他3個人當fail彈番上飛船 點解可以有咁多仆街 打撚左幾日都未夠100分
我嗰時都打到想嘔...入呢個活動既街場真係想死
試過有一次打賽防 土狼亂入出武器件
個主機即刻走場
搞到我乜都拎唔到
所以單機有單機好
邪惡兔
一睇就知跟胡師傅練過下野
單機升甲麻煩
咁單機都要揀情況既....刷遺物就老閪都打人街場
習慣咗
升野當比機會自己熟練下/知道點玩
想問下大家點練archwing?

有咩方法可以有效率刷到archwing稀有mod? 我暫時靠4合1轉mod轉到無晒錢都未轉齊
有冇巴打隻game成日freeze係到?
打打畫面停哂,game聲都停
未換同換完display card都會hang
同frd連緊機佢話我一freeze就會更換主機or離隊
係taskbar關閉唔到程式
要係工作管理員到kill task兩三次先close到
cpu load又唔過50%
reinstall過幾次都係咁
唔知點搞好
aw要練得最快既話係揾人帶打neptune salacia (mb)
有2倍經情況下好快滿
慢d既話自己1友殺清venus montes
mod既話你要集齊所有mod最快當然係同人收
刷aw mod你打到嘔都好難齊...尤其係加sc嗰堆
唔係收藏家既話普通易跌嗰堆已經夠打有凸
4/30 PRIME VAULT volt同loki回歸
好彩放得快

steam skin?
忍得住手冇收
d 人design既nyx skin
但係極高評價
應該有機tennogen
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞