[PC/PS4/SWITCH] Warframe/戰甲神兵討論區 (12) 蘿娜麗特電台之恐怖熱綫

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
係愛呀哈利
唔該晒以上解答嘅巴打

另外仲有幾樣野想問
1.
https://youtu.be/Y4UOw-RxUZs
請問有無邊位大神睇得出呢個人護肩用左咩飾品?

2.呢隻驚係商店用白金買mod包抽係咪好傻仔?之前抽左90x4,中埋啲唔實用嘅卡,跟住又去融合融左6,70萬,全部都廢嘅,有啲揼春

3.八卦一問,有無人中意刷個滑板外觀發現自己好中意農塊滑板好想農個滑板小子look番唻

呢隻驚幾正,中意農乜都得,好有個人風格
endo點刷?平時打得好少, 雕像又刷唔到,打生存防禦先攞多少少
Mod唔好抽呀
你收仲抵
你d白金留返嚟收嘢/買30日加乘系列/開倉位好過喇
MOD PACK宇宙黑洞大伏嚟
滑版look係幾正既..雖然裝個連射掣就自動刷...但係都係不鳥
睇嚟又多個長玩巴打加入
要自己每日打sortie
跟住用念力對住隻驚講我要紫卡/傳奇核心
咁佢每日就會送彫像同4000endo你用
fking true

但係一去到前個禮拜咁出要你上星星任,就不停同你出紫卡(果時一早上曬星星
點解我條腰會無啦啦多左個戰刃prime嘅武器..我完全無買過,而且根本未夠rank用..我已經試過唔顯示主要武器外觀,但佢就隱藏左我把劍,個戰刃仲係度..好想解決呢個問題,把戰刃好柒,點解要痴住我..
BUGFRAME
Warframe冇野多
Bug最多
早幾日打赤毒生存果時發現既Bug
用魔導修復
企係倒地既隊友旁邊 會自動拉人起身
唔洗禁X
不過Bug 依家野唔用好過用
小心比人Ban
等緊出世
7日要你打5日sortie
日日打表示無所謂
好似係咁開riven 任咁
有冇人覺得新o炮唔夠舊個把黎
但佢最終會送赤毒經驗金錢加成俾我
所以唔刷赤毒既我係最開心
火星上面個他媽的閃爍藍光碎片好難搵
有冇巴打個clan招人想陪埋個新仔fd一齊入,希望係齊研發啦

利申rank26就升27
當你收足一個星期既塑像就明白收到加乘都係好幸福既事
玩左4年都未擁有過傳說核心
Closed beta到依家都未打出過
無論咩game,連登總有幾個元老大神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞