香港外流球員討論區(16)

1001 回覆
13 Like 1 Dislike
Remi又說,去到西班牙才發現自己的一些缺點,尤其飲食方面要改善,「球會希望我們吃得較健康,因為中國菜比較多油,有些中國球員有私人廚師,也會造菜給我吃,主要是西班牙菜如沙律、意粉和海鮮。」
司職中堅的Oliver早前曾在德國短暫落班,效力第四級聯賽的地區球隊,「當時我想到德國成為職業球員,我懂德語,在德國我們也有住處,而且德國的足球風格很體力化,我很喜歡。」
實力如何
大埔都有啦
Hamsik: “La Cina? Meno qualità e zero tattica…”

哈姆西克:“中超?質量低,零戰術......”
在斯洛伐克的這幾個小時裡,這名中場球員首次對中超進行了判斷

第一個星期,大連一方為Marek Hamsik,他在去年2月結束了長達12年的婚姻後離開了那不勒斯。 這是一場漫長而復雜的談判,將球員帶到中國,最終成功地滿足了他開始新冒險的願望。 這名中場暫時暫時返回斯洛伐克,在Podbrezova,他向當地媒體發布了一些聲明。

戰術零 - “到目前為止,我不能抱怨任何事情。中國的足球質量較差,沒有策略。假如我尊重三年合同?是的,很可能會。”
真係好老實
其實未去中超都應該知中超咩水平啦

如果去掘金
mls水平同人工會唔會同中超差好遠
睇過兩場台甲,踢防中
表現普通,感覺似杜國瑜踢港隊咁,無亮眼位

睇下港隊踢中堅會唔會好啲
無諗過低到咁離譜
Mikel返左英國都話中超垃撚圾

睇國家隊就知咩料啦
mls 球隊除左硬件,我覺得軟件上都一定好過支超,例如物理治療,運動醫學同營養學既配合,總覺得支足唔太重視賽前既膳食安排
係㗎支超嘅物理治療係好參差,大會當然ok,細會嗰啲就真係

唔係點解當初9沖要返落嚟醫
以前話恒大都有營養c
係去5星酒店自助餐
食咩就靠球員自制
2019-03-16 - HKT15:30 - 中甲 - 梅州客家 vs 新疆雪豹納歡

2019-03-16 - HKT15:30 - 中甲 - 貴州恒豐 vs 長春亞泰
https://youtu.be/xNtphQGuef4
咁都有得J
如果日本南韓球員又整返條會長幾多
擺明比大老細照肺啦
琴晚tsun dai冇得出
黑氣石 邊個仲會出佢
敢做唔敢認
貴州今場都贏唔到既話
都好難升班

係時候要諗炒彼帥
不過炒佢, 彼帥可能仲開心
有冇佢原文先
究竟有冇解讀錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞