投考2019 入境事務主任

1001 回覆
75 Like 32 Dislike
又唔介意嘅, 去玩下
neither changing facilities nor lockers will be provided in the venue. You may wear sportswear to attend the Preliminary Interview.
想問點換褲?
link已死
求加https://t.me/allky0
有無人知出到幾號ft,同係幾號報
初步面試后 大家再在學院門口form group ?
后你老母
后你老母
大家最後面試凖備成點?
第一關都未過
真係咁寫喎ching
Group discussion 我感覺係睇返整體表現 例如係組員之間既溝通技巧 談吐舉止 態度等等
有好隊友大家互相develop個discussion就最好

衣著方面我又覺得唔係太過重要 當年都係pt完短衫運動褲
短衫短褲去preliminary interview? 洗唔洗換返條長褲咁呀?
極擔心impromptu talk, 3分鐘...
萬一遇到冇準備過嘅題目就GG,
係咁, the the the the the the ....
the the the what the fuck
the the the i am the asshole
咪擾敵啦
擾咩敵,短衫運動長褲+1。
衣著呢d個人喜好 你喜歡既照可以換返西裝

我個條重要係運動短褲

分享返當年我考既經驗同感覺 絕無需要擾敵
http://t.me/wesabcde
12號考 求加thx
岩呀,我都係短衫運動長褲
緊係去。最多考慮唔去海關果個。
一樣
本身英文廢 唔知點算
萬一兩個字都唔識就玩撚完
你俾我寫好晒稿, 坐定定up. 絶對冇問題.
但家陣冇得寫稿, 30秒真係唔夠我諗3分鐘內容, 邊講邊諗, 我就開始亂.
..the the the the ... I I I I I I I..
宜家係有30秒諗?
我都係聽返嚟, 冇就仲衰啲tim
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞