一人講一個free rider特徵

185 回覆
537 Like 15 Dislike
陰公豬
死臭閪仆街死啦
佢後來真係入左danso做左人氣王阿
ig會tag博盡無悔個d friend
屌佢老味
畢左業都仲見到佢係danso出入 (同佢唔同大學)
然後ig show同師弟妹d大合照個仲social 撚
幾乎中哂
danso 大部分都係臭雞格
正一賤種黎
成日都話要返工
我嗰陣心諗 你返工搵錢 但係用咗其他人原本可以搵錢或休息嘅時間黎執你手尾
靚女
對狗男女咁仆街
最撚on9 d教授一定唔比人自己做
我曾經都有諗過,條佬講既野唔係影射緊我,
但佢講個下,就係老師點我名後同條女講既,老師當時問條女有無問題,佢答無之後條仔就講左呢句了

其實條女因為擦到鞋,班主任俾佢破例調班,但我本來既朋友走哂其他班,個幾年我係欺凌住咁返學
開名?
樹人黎架?
我無咁叻阿,讀ive仔咋
最後條女靠班主任加持直入左poly
(全級得幾個有得in,我有in過但佢有靠山點爭
咁係就一開始就講定先啦 咁都抵比人話係freeride,咪多得你呢啲人囉 作得就作
我自己個啲assignment deadline到幾時做都得
但係gp嘅野我一律極速交課,一黎人地要時間睇下有冇野要改,二黎就算我只求合格都好,我唔會搞著人地認真撚
邊條100毛女主播係ive同poly出身
男主播咋,但佢無入poly,女既入左

防不勝防
諗住你唔識咪做幫你做埋囉
但係你又話想幫手 咁比你做又唔識 講完又問姐係點
到交前一晚仲問緊姐係點 slide又唔睇
我自己都鋤緊份野 係到問姐係點姐係點
都話比你free ride 一早都話幫你做架啦
搞到上堂前仲係到執執執
分工唔搵你 出黎開會叫埋你 但唔比野你做
出後一齊做會叫埋你 但又唔比野你做

pre哥日屌你話你冇做野

親身經歷
話自己 present carry
自己開個post啦
好阻你睇其他人既留言可以block左我阿
誤會左 想知叫你開個post講多啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞