一人講一個free rider特徵

185 回覆
537 Like 15 Dislike
我個fd好中意比我free-ride搞到我都唔好意思,佢hea做仲高分過我認真做

利申:佢學霸,GPA 4/4嗰隻
Expertise in printing
淨係想攞B就死開一二邊自已form個group啦。
個名通常有個俊字
條八婆freeride乜春都唔做 推哂比自己做 再周圍同班八婆deadline fright friend唱自己freeride
最憎同啲死八婆一組 特別係毒撚肥婆
比人話freerider
覺得自己好慘
Ibba
佢哋最叻嘅運動係潛水
Nursing一大堆係咁 得罪一個就得罪全世界
要返pt
Po晒ig sc story 話點解呢排咁多野做先病
叫Venus
已經中招
ching 薄大?
好多朋友
明明成組話比錢一齊請槍畫圖,因為要畫好多幅,兼且係成幢樓咁畫,嗰排大家又忙,條女就話請完槍會幫手執頭執尾,全部人都擔心緊佢做乜攬上身做,佢自己又話冇事,原來佢呃我地要用多左錢買,自己中間吞左我地d錢 最後比我地督爆左就發爛渣話我地乜都冇做過,話我地freeride佢,明明我地每個人都有問過要唔要幫手,佢死都話唔使
屌讀左三年都冇乜同過女人一組,一同左就出事,閪女人冇分界別,n展都大把
同意
邊道博得起 點知你幾時開波或者開唔開波
正常人都set internal deadline啦
過撚咗internal deadline你未起貨咪free
仲有
如果佢deadline fight交垃圾
邊個有時間改
你deadline先交係咪肯定份嘢無問題啊?
係咪肯定你做啱晒啊?
係咪肯定你同其他人啲part connect到啊?
係咪肯定啲layout統一啊?
唔撚洗時間執啊?
識搵人幫佢 做埋佢果分
有時多謝都冇聲
on9啦
要whatsapp問,點都留個紀錄係你有主動問咗好多次,而係佢唔應你
就算佢唔分工比你都好,都喺drive道是但塞啲狗屎垃圾入去留個底

要學識保障自己
你估我想gp埋班精神緊張友咩 random分組冇得攪 有得揀真係不了
精神緊張撚自己圍爐開gp好過啦 話之你地入面有八婆玩杯葛玩心計扮勤力 個個講是非唔認真做 到最後又係冇A
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞