白石角雲匯 SHK偷雞平賣11500/呎起跳 說好的萬8蚊呎呢?

136 回覆
33 Like 5 Dislike
睇嚟你未抽過1手 不嬲都係得一兩間低價做噱頭 e.g 朗城匯 兩房680萬開價 真係得兩間低過700萬
部分係, 部分唔係啦, 策略上個個盤都唔同

有d新盤開價會比較一致性,樓層同樓層之間的加幅係會接近, 唔會出現突然大幅跳價的情況
雲匯都第五張價單啦,仲要咁做據頭
Shk 本身實力雄厚,另外建築質素同用料比其他發展商承建成本貴10-15%,跟本唔需要賣低過同區
3月1號得番幾日啫,就係唔知呢D大集團,接觸面廣,精英多嘅公司收到咩風
係一早知會解決就封盤到3月1啦
洗鳩早2個禮拜出黎賣咩
如果右邊個位間房出來,就變咗一房單位加套廁。
其實都好common
信置樓質素如何?
逸瓏灣同逸瓏灣8 好似都比較貴
可能係廳無其他窗
我唔肯定左邊係窗定點 段估唔係成幅牆都落地玻璃掛
一樣係招標咁都要睇點招法

海日灣根本就當價單咁賣
aa整哂成張價單俾你
佢拎出嚟個價就係億京個底價
先到先得

shk 個招標擺明就係引你一堆人入局再等你地爭下
佢心入面個價都無拎過出黎俾你地知

成班人見到個aa 9up下就以為真
其實招標係發展商話晒事
佢夠彊都可以真係一隻都唔賣
上年有個朋友7M入左件兩房,
估唔到咁快7M可以買到三房
上年我都有入票,最後NO SHOW。。。

係落地窗,分咗六截。
我反而奇怪357實尺點解要做開放式
差唔多起好了, 起得快過嘉閪,睇落無逸瓏灣咁正
我剩係知未見過豪宅又無景又迫過公屋
SHK都鳩起 明知果到又唔方便又無鐵, 仲要無海景, 起咁好把鬼
留名睇做深井翻版
今年你可以再接再厲啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞