白石角雲匯 SHK偷雞平賣11500/呎起跳 說好的萬8蚊呎呢?

136 回覆
33 Like 5 Dislike

之前萬8入左班友點算
山山業主:
未賣哂咩?
自己落鋪問下啦 嘈
岩呀 最後都係新紅A話事 撚狗式賣樓 紅A做得到
https://hk.finance.appledaily.com/finance/daily/article/20190214/20612741

【本報訊】去年大埔白石角有四個新盤登場,區內吸納量可謂「食滯」,但仍有發展商打算今年於區內推新盤或重推貨尾。新地副董事總經理雷霆表示,白石角雲滙本月將重推一期貨尾,項目現累售約400伙。問及白石角早前有新盤以低於去年雲滙的價錢出售,雷霆表示行家定價有參考價值,強調雲滙有自身優勢,將會以市價推盤。
山山慘D YOU WIN
任何一間三大行
你個樣睇落唔似廢青有錢比都實招呼你
如果你冠A咁既樣應該會招呼你
有冇識人買左雲匯 問下佢咩感受
舊年年中..均價賣$18000, 最平都$17000wor
癈淡SHK
有咩? 點解無收到agent 通知
連登大把AA啦!平貴都無關係,最緊要開單做到生意,一陣有人留tg 㗎問下真唔真囉,開呢口價撈到客實做得成
邊座咩單位?
但舊年雲匯就算2樓都賣你$17000呢

以入場8座2樓B1室為例,實用面積284方呎,定價601.1萬元,折實後售價486.9萬元,呎價17,144元。

https://hk.finance.appledaily.com/finance/daily/article/20180706/20441945
上年個班慘豬
12000底吊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞