[雙紅會🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [514]

1001 回覆
26 Like 11 Dislike
大米有態嘅話532應該頂到下
Nani臨走之前都比人boo到佢自己都燥底
藍天first touch 唔差啦
Dribbling 勁痴腳 曾經新細哨
攞過金童

條友係控制唔到傳波力度
d直線下下炮彈既 幾碼又傳到大爽力
果陣boo打法姐,唔係球員
old trafford 果陣成日 attack attack attack

真係針對球員得樹 聰明仔 同2006 c7
我無反過囉
03年到而家都盲撐
射波仲要吓吓用腳面ban 上天
搞到佢個入球率係後衛咁
你都知道我曼後防+DDG根本就唔係傳控個方向發展,鄰居個組合是ederson+stones+Laporte喎,他只要有唔掂咪回後再重新做多次波
佢係俾人一press就勁恐怖
普通一腳傳波都要控兩腳
點防pressing呀

最重要係 哥狗點會用

兩個月無上過場啦
p仔同Mctom都打得多過佢

Ole係咪由零開始教緊佢控波
車仔今次仲唔仆街
其實信心怯場都會影響基本傳控
Sorry囉,柒到上天莫耶斯嗰年去咗外國無睇咁多波
車狗

Chelsea banned from signing new players for next two transfer windows

Chelsea have been banned from signing new players in the next two transfer windows for breaching Fifa rules in relation to the international transfer and registration of players under the age of 18.

More to follow.
其實係
睇下Fred呢兩個月練左咩出黎
如果仲有機會上陣既話

但Lkk 同細緊就一定唔關信心事
車仔件真曼計轉咗未?
人又買唔到
教練又閪
簽左啦
唔係話一早預左
所以先買定人咩
上訴拖半年
Lkk應該都係關信心事嘅
拖肥last嗰季啲控球邊有咁差
羊食屎之前嗰大半季勁垃圾
中間淨係得一場8比2有貨賣

爆炸比人噓得最勁一定係摩一季自爆嗰幾場之後
唔知搞掂文件未
最好係,簽咗協議,七月正式加盟,但未有任何注冊

ff下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞