[雙紅會🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [514]

1001 回覆
26 Like 11 Dislike
佢係太多肌肉>個身硬咗,協調差咗
他是唔慣英超個pressing力度姐,tune下會好啲

Ole應該都仲搵緊他係我曼個位置是邊他是防中位又唔啱我地style,是hehe個位又麻麻,要真是出他應該要出四中場去同他執屎。

P仔同McTom個發展方向都算凊楚,P就做A貨馬達,McTom就做New Fletcher。所以他兩個會打得多d

Ole應該都仲搵緊他係我曼個位置是邊他是防中位又唔啱我地style,是hehe個位又麻麻,要真是出他應該要出四中場去同他執屎。

P仔同McTom個發展方向都算凊楚,P就做A貨馬達,McTom就做New Fletcher。所以他兩個會打得多d

又書面語又口語仲要po咁撚多次
睇撚到我
很撚重要所以要說五次?
以前喺拖肥都係肌肉㗎啦
家陣係多埋肥肉
唔知一press reply然後再禁第十頁就有五個重複
BAN轉會不嬲都係BAN唔俾註冊姐
人咪可以照買 仲可以上訴拖半年
唔係啦
前日睇pogba Ig
佢肌肉嚇死你

佢係為左世界盃狂增磅 操到拳手咁大隻
佢自己訪問有講
【突發】
FIFA 將禁止 #車路士 喺未來兩季簽入任何球員!

又唔見佢帶波有巴哥咁硬淨
駝背盤球瀝瀝在目
幾時上身一場y朗我j下
巴哥一黎都係豬油巴,不過越踢越勁
星期日晚有機馬連都出得
夾硬出又係仆街架姐
恭喜車路士
成年無得買人
等放盤
垃圾車仆街了
Hazard 仲唔係全英超最高人工
係時候啦

Pulisic註冊咗未㗎?
罰得車仔
咁曼城都不遠了
不過Fifa 做野係快過垃圾歐足聯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞