[雙紅會🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [514]

1001 回覆
26 Like 11 Dislike
車狗啲青訓有邊個上到位
FIFA今次除咗罰車仔唔准買人及罰款外,連英格蘭足總都罰埋,罪名係為車仔聯絡相關球員,罰款約39萬鎊。據FIFA調查所得,車路士15年簽入貝特蘭查奧爾,但之前曾兩次付款畀其母,分別為15.5萬鎊及13萬鎊,從而於18歲前購入該名心頭好。據了解車仔用類似違規手法,購入多名年輕球員,故FIFA決定處罰呢支倫敦球會。

罰撚埋英足總
wa 狗黎
其實好多青訓都係十六歲先去大球會
軌又過分
車狗
英超應該係得鏝同轟出事姐
其他隊應該冇事
車路士因違規簽入多名18以下球員,國際足協宣布判罰該支英超勁旅,未來兩個轉會窗唔可以簽入任何球員,以及罰款約46萬鎊。車路士於2015年涉違規買入年輕球員貝特蘭查奧爾,FIFA開始展開三年調查,發現車仔簽入29名年輕球員中,其中19個都有問題,故正式判罰車仔。車仔可以就判罰上訴,如果上訴失敗的話,或會影響夏薩特「落車」。

FIFA今次除咗罰車仔唔准買人及罰款外,連英格蘭足總都罰埋,罪名係為車仔聯絡相關球員,罰款約39萬鎊。據FIFA調查所得,車路士15年簽入貝特蘭查奧爾,但之前曾兩次付款畀其母,分別為15.5萬鎊及13萬鎊,從而於18歲前購入該名心頭好。據了解車仔用類似違規手法,購入多名年輕球員,故FIFA決定處罰呢支倫敦球會。

車仔係可以為相關罪名作出上訴,預計佢哋肯定會做嘢,希望拖到夏天買到新球員為止。若唔可以推翻相關罪名、於19年夏天同20年1月未能買入球員的話,即表示未能簽入夏薩特代替人選,或者影響該名比利時國家隊隊長離隊機會。另外,車仔目前領隊沙利因為戰績不佳而飽受壓力,但若未來兩個轉會窗唔可以買人,星級領隊會唔會考慮接手車路士,又係另一個問題。
同意,上年白lin 驚到控傳同屎波寧差唔多

俾多季Fred 啦
班幻幻又肯去隊柒波度踢
呢到係咁,記得白lin今季初比人踩到變地底泥
同埋興瘋狂吹奏幻幻同後備
年年都屌唔買中場中

賣C朗之後買華西頂個期屌到

買雲佩斯都俾人話點解咁多前鋒都仲要嘥錢買老野不了
一定唔可以比車仔拖到夏天買到人
個價會比佢炒到天價全球都知佢禁賽
急住搵球員
到時佢放3.4億先買到人
依家曼聯傾簡迪就岩時機啦
簡迪啱踢馬迪個位?
on9 唔比買人仲會放比你?
坎特下話
唔比簽人仲賣
車仔車仔 只靠老鬼~~
睇下簡迪會唔會想留起垃圾車
轟放緊盤,邊有咁多金貨
簡迪一向都忠心球員黎,一年禁買有咩動搖
hazard都走啦
車仔果班後防老既老
【華為危機】高層:5G市場無華為 等同英超無曼聯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞