[雙紅會🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [514]

1001 回覆
26 Like 11 Dislike
聰明 (Spanish football 個期)
卡神 (仲係卡膠個期)
羊 (未食屎個期)
朗隊 (第一次扭計,但對曼城倒掛之後就冇)
爆炸 (唔續約個期)

我就咁諗都諗到一炸例子,點講得出主場冇boo 過自己球員
我覺得sob會博盡
自從費sir走左 雙紅會都無咩味道
sob應該會將之前個種火藥味帶返比呢加班球員
等佢地知道之前兩隊係鬥得幾咁激烈
睇睇下成個蘇志威咁
謝四三十秒紅牌?
卡神/羊有boo過咩?

淨係記得13-14聰明仔同樹有
劇本:痢搞到曼換領隊 次循環俾反彈嘅曼贏左跌埋個冠軍
Team news: "We’re looking OK, I hope Jesse will be OK, more hope than think," said OGS. "Anthony will be OK so they’ve got to get through these two sessions but have been doing some recovery work. Anthony’s was a diff muscle, we think he might be ready and hope J will." #MUFC
卡膠有次明明前面大把位都回後俾龍,俾球迷boo 爆

羊下下駝背no look cross 個期,禁區5, 6條友但一野斬出遠柱底線,都俾人boo 過
fred自從對雷丁災難式first touch 控波
俾Ole換走之後

一分鐘都無踢過
Mctom 同P仔都排得前過佢
踢上半45分鐘入到波領先到都夠
冇記錯今季曼聯上半場領先淨係和過一場
其他都贏晒
佢如果d傳控練返好d
應該可以sub到hehe個位
但50m踢到咁真係太水
唔好玩啦
防pressing神器笑死人咩
你睇下佢控波先啦
我都唔知佢同Lkk邊個first touch好d
大家控個簡單波都要控兩腳 仲要離哂身

Fred + smalling + Lkk 出哂就真係俾人press死

就係驚人press Fred
Ole先完全唔用佢咋
講乜都假 好撚柒擔心碌梳
佢啲防守已經唔係學界級咁簡單
boo摩佬唔進攻呢 搞乜鬼呀你地
應該穩陣就左羊
但右就得大佬
除非出晒smalling Bailey 白lin
我未見過巴西球員
控波下下要控兩腳黎修正

細個睇基巴臣控波都好穩架
佢係下下回傳 同埋又慢又成撚日射波抄飛機

Fred係咪何輝講果類
係巴西歐化足球學校既球員
無哂森巴味
仲要咁多正評,俾我係mon post 狗真係笑死

曼最多就係glory hunter, 當年高登連費sir 都反到上天
反得費sir都係0506既事
你好早上高登wo
咁佢地果幾下係boo decision
唔會啦 Shaw無傷無病應該點都正選
希望生性算
其實巴西之前都有個球員叫fred
藍天?
真係boo自己球員
我印象中得0607開季
Cron因為Rooney事件俾人boo左一兩場
但好快無野

仲有V92下下回後 成個Old trafford 都boo

同埋出爆炸呢三次
雙長老中場都反到仆街啦
廢蛇個名點嚟咁快唔記得?
BREAKING: Chelsea handed a two-transfer window ban for breaching rules around the transfer of minors. More to follow
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞