[雙紅會🔴⚪️⚫️] 曼聯終極FF轉會新聞暨吹水區 [514]

1001 回覆
26 Like 11 Dislike
我覺得如果今場馬出唔到,佢打馬個位好過lKK
Lkk又食唔知做咩 食左屎咁 頭同腳都廢左武功 下季so b都會用福仔 打前 佢仲可以點翻身
賣LKK去意甲換件英超中下游中鋒做後備我覺得仲好
希望馬連是但出到一個
冇連有馬都仲有得打下
Cancelo應該唔會走啦
睇下買唔買到梅尼亞 toby再換koulibaly咁就正
Moyes; United are underdogs

LVG; if we win against Liverpool I am not more happy than if we had won against West Brom

Mourinho; Not all about this game

Solskjaer; We’re playing Liverpool and we know how big that is for United, for our staff and for our supporters

Levels.

真係唔知幾耐無聽過人話了
其實沙夏係水晶宮踢得唔差, 如果唔係費sir突然退休, 我相信佢踢曼聯會進步得仲快
敢帥五殺猁狗
聯賽4殺猁狗
[推到完場] 狗隊空難聯 對 利物浦
https://lih.kg/1033572

以後邊個曼迷仲同啲雜種狗留口德嘅唔該咪撚捧曼喇
低質素嘅球隊 啲球迷都低質素啲
啱呀ching
刷存在感啫 駛乜理佢
佢好似唔係利
Premier League top six record since Ole Gunnar Solskjaer took over at United.

劏狗
不過我地打中下遊多
猁狗都無人理佢
點解取消佬歐聯無得出? 唔係好勁既咩
佢真係刷存在感
係,得一場打big6
其它最少打兩三次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞