(有圖)培正小學黃敬儒訓導主任煽動校園欺凌

912 回覆
2051 Like 15 Dislike
培正日日放學啲校車都塞住晒
有冇人想做好市民
叫警察疏導下交通
有無電話
打去紅磡警署投訴佢啦
上面位巴打一路好走
唔想得罪學校就要「掩住」良心幫學校做公關show?
邊個on9
之前玫瑰崗虐兒有哂相都大把家長護校啦
呢個世界就係咁
唔係自己小朋友被蝦,好多家長選擇唔出聲。
因為一出聲隨時到個仔比老師係學校針對
姐係咁,唔知大家記唔記得

早一兩年前,屯門何福堂小學有個男仔又係比同學欺凌,仲要誇張到塞擦膠入耳仔,搞到要入屯門醫院

嗰班老師或者同校既其他家長
竟然可以指鹿為馬,質疑係家暴,唔係校內欺凌

今次都係一樣姐,有埋恐嚇字條又點
一人一句都一樣可以將黑既講成白
原告變被告
玫瑰崗虐兒都係,外藉老師爆料比相傳媒,被該校家長指外藉老師別有用心。
亦有家長指是外藉老師偽造證據(虐兒相)比傳媒
呢d垃圾幾時死 咪撚再害到d細路只記得讀小學得返唔開心既回憶 推撚到佢連教師牌都無撚埋
好心咪鳩去呢d共黨學校讀
間間學校都有教畜嘅
但問題係點解呢間學校一轉校長(佢自己都教咗好多年 又係舊生)
幾年間啲好老師 高級教員大批咁走
留低嗰啲唔少主任級嘅就燉冬菇
啲年資唔算多 質素平平嘅 甚至教畜就上位

今日培正春茗,有冇巴打都係現場
推到張廣德 黃敬儒係佢地老母個閪捐返出嚟 兩條教育界毒瘤人渣教畜
打去問,俾壓力校長
真係鄧 X同佢屋企人唔抵
欣賞你既在意
但係推到上報都可以咁厚面皮搵班家長反咬受害者 你覺得一個電話佢會在意咩
不過呢 如果大家對於入學程序有疑問 唔知可唔可以打呢個電話查詢呢
十幾年前我親戚個仔夠入左間港島東區既band 1英中。初時我親戚好開心,又好大祈望。

點知間band 1學校竟然有黑社會,而且想踢佢入黑社會,所以不斷搞事騷擾佢,而且更俾人打到骨折入醫院。

最後間學校為左校譽,唔認有黑社會更加拒絕報警,包庇班壞學生話佢哋只係玩時候唔覺意整親。

最後我親戚就當然安排轉校,個訓導老師更加係仆街,威脅唔好亂講嘢,唔係寫花佢個仔報告(轉校信),等佢轉唔到其他較好學校。

世上教畜何其多。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞