(有圖)培正小學黃敬儒訓導主任煽動校園欺凌

912 回覆
2051 Like 15 Dislike
當時如果比人睇過既女同學
見字請報警
揭發呢單野果位巴打話會準備開post整合黃既野
希望各位目擊或者親身經歷過既受害者可以企出黎搵佢
睇吓寫唔寫到編野比教育局

今次唔係講玩,我識人佢好肯定同我講話佢會申個頭入女廁,真係唔知幾多受害者,就算過得耐都應該企出黎指證佢
家境富裕既名校生
最猖狂果批一直都玩得好癲嫁啦
之後去外國讀完書洗底 咪又一條好漢
我見證住佢升副校,feel到佢哋真心對學生,呢啲先配得起老師呢個名

人渣
如果係多人既場合,例如更衣室或女廁
理論上好大機會有多過一個女仔做人證。
楊思琦教院畢業架喎,實習/ 係邊做就唔清楚。
推到個人渣教蓄仆街
名咩校,呢間係講家底,私立無王管架,你比得起學費又捐夠$ 比學校佢唔會唔收你
一齊重點狙擊培正小學欺凌事件嘅黃訓導!
https://lih.kg/1031888

真係目擊過事發經過既舊生,幫幫手
唔好擔心變另一個呂麗瑤
今次呢單野小學果陣都聽過好多次,而且多證人
求吓大家唔好怕麻煩 推唔推到另一回事,但起碼整合左d野先
做到幾多得幾多 唔好再比呢條仆街害人
都信信地,只係覺得小學就有校內吸毒+扑野好難得
名校好多呢啲垃圾
略有所聞。 如果我同樓上諗緊嘅係同一單野, 男嘅屋企有D背景, 女嘅被踢出校。 女嘅後尾係學校附近一間國際學校讀, 轉個手又出左國。 男嘅後尾有上過培中, 讀左一兩年溝左條靚靚地嘅女, 之後出國 long D, 早一輪散Q埋。🤷🤷🤷
so far 我最尊敬就係Miss Wong, 以理服人。
我個年代要有中午出入證先可以出去
想知呢個post有幾多00 後/ 小學雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞