(有圖)培正小學黃敬儒訓導主任煽動校園欺凌

912 回覆
2051 Like 15 Dislike
名校有時差果班真係好曳架
Push
仆街老師,全家去死啦
發夢聽到係中午放飯去學校對面七仔買
🔥【培正小學】🔥訓導主任 煽動校園欺凌
https://lih.kg/1031723
叫得鹹蛋黃都估到咩料
你出去睇下其他post,如果講邊條女邊條女正,個樓主唔放圖,仲要人自己去google 慢慢搵相,伯母太得閒?
食懵左咩?,呢到連登來,當你講邊條女邊條女正,就應該要附上圖啦,咁都可以比你話鹹濕仔
一係開頭個陣就唔好話條女正啦,正正常常咁話黃xx同白老師結左婚,我撚會問你拎圖?
更衣室單野一定要報比蘋果知。。。
最憎教蓄
楊思琦做乜走去教書
而家小學放飯可以出街架咩
小五六可以出街
Btw上完校網搵啦,唔撚見有相
見你user no. 新會員,岩岩讀完小學升中學?
真?佢唔係好鍚自己個女咩?會失哂控咁對小朋友
呢個規矩根本on9, 小5-6 有好好既自我保護/管理能力? ,比佢地lunch time 自己出去食飯
我中學時期都要中2定中3先比出街食飯
自己個女點同人地仔女
搞到小朋友有成世陰影,斬首示眾
其實一路追post,一路都見到有會員以第一身或第三身聲稱目擊疑似暴力對待/性騷擾
如果真係要整合一個新post
希望可以列出實際既資料,起碼有年月同地點,以及事情既始末。
我相信多行不義必自斃
Hi N賓
2001 年畢業,2002 年選香港小姐,唔係講緊同一個楊思琦啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞