(有圖)培正小學黃敬儒訓導主任煽動校園欺凌

912 回覆
2051 Like 15 Dislike
個post好似慢慢開始錯重點,個個舊生都入黎聚舊,一係就爆d對件事有幫助既野啦

啲舊生傾舊史出去傾啦
校園欺凌 害左個細路一世
痴撚線 培正就真係惡人先告狀喇
喺入面讀可以好肯定話比大家聽 佢又性騷擾 又對學生用暴力
Ps會帶頭杯葛學生既老師唔止佢一個 跟本呢個係培正既文化
唉有咩可以做到
夾假口供培正學生好叻 細個試過咁樣比人屈左個缺點
宜家好似就算報埋警 都有機會比班「假」證人推翻
個小朋友咁落去點算 培正想害到佢幾時
Ching分享樣野比你聽
果陣我小五 得罪左一個小二學生 佢地夾埋成班去搵訓導話見到我玩啤牌 我心諗果陣啤牌都未撚見過
呢單野係我小學雞搵交嗌先 但唔可以無視既係培正班人從少已經識得呢套
好重hehe味
根本你哋成班人見到「教畜」兩隻字就抄哂車
X又何來有時間地點目擊證人?全部都係片面之詞
如果真係有證人出嚟證明X同佢父母講大話
咁個訓導就真係俾人人格謀殺啦
屌 教學認真 好記得有次小息之後上佢pe 係操場等左差唔多半粒鐘都唔見人形 跟住出現既時候塊面印住d衫痕 擺到明係教員室訓過龍喇 咁hea都升 而家部小真係好唔掂
講嘢都跟邏輯
班家長護校有著數?佢地護校有無合理動機先?
個細路都讀緊,如果個老師有問題,唔係應該加多腳落去,要學校查清楚仲好咩?
得罪講句.....你完全唔似一個補習老師...
再講 先頭訓導話醫生字係假,轉個頭又話打交大家都受傷唔出奇
根本前後矛盾
做訓導都做到你咁食屎啦
邊撚度有可能賣俾著住小學校服既人?
呢樣都係你估㗎咋喎
聲援個老師隨時上鏡
又被記者訪問
會為咗寫好個底做咁多呢啲嘢,好似藍絲咁?
你有冇見過學校家教會班撚樣
佢地護校成功一定對佢地子女係校內校外都有極大幫助
護得成功班老師同職員都會認得佢地既子女
認得咁又點?
有獎佢地班子女一定有份分,有功亦一定有份攞,而且係不論佢地有冇做過野
要罰都可以做到大事化冇,仲可以罰埋佢地睇唔過眼既學生
呢d事外人好難查得到,因為所有證據一定會經過學校既人先再外流,好既就有人睇唔過眼再爆料,衰既真係個個人都扮冇事再搞鳩爆料既人
希望呢度o既培小校友可以上fb屌鳩d家長 唱鹹蛋黃d衰野
依家係各有各話係對方有問題
死無對證
如果係舊生 又有時間地點 同其他人證 整合出黎會好好多
依家風向轉緊
樓主,你個學生係咪皮膚白,肥仔?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞