開心速遞(210)扮gay溝3E | 踢走賓穎主題曲

1001 回覆
33 Like 4 Dislike
會唔會tree根知道國係仆街, 要子孝追3e, 子孝失敗左玲玲朱出手追3e, 玲玲成功追到3e,安仔發現玲玲先係真愛, 安仔成功追到玲玲, 3e同bonnie好傷心, 兩個一齊變sheshe, 子孝王國變
雖然王國淫根比較多,但唔係好想黑化佢做仆街
佢最多係淫根多又精甩邊嘅on9 仔啫
阿孝依家係筍盤嚟
月入十一萬保鏢,本身又係太子爺,高大靚仔性格好,仲要錫女朋友做哂啲家務
廢老根真係唔識揀
同池富做襯家 不了
阿孝依家係筍盤嚟
月入十一萬保鏢,本身又係太子爺,大靚仔性格好,仲要錫女朋友做哂啲家務
廢老根真係唔識揀

之前有集先串佢矮
根叔自己講
00雖然外型冇得彈,但追女仔嗰陣會智商下降
都係同安仔算
劇中設定ge 朱00 其實唔識溝女,一直都係比女溝之前追Bonnie都係安仔教佢,追Miss Tong 就淨係識做兵咁付出。
劇中設定應該係得KC同龔燁兩個識溝女。
龔燁應該都唔算識
經常自殺
阿龔係矛盾體,有時好識溝女,但溝溝吓又會自殺,雖然運濟成份比較多成日撻Q
龔燁=自殺識(式)溝女
龔燁識自殺多過識溝女

利申 龔水黨
佢係欲擒先縱,想吊水水癮je
至少已經打動到哂Maryb
果陣d 初戀劇本其實都要大小姐自己寫輝輝純sell貼心 services
當然女方個心係佢度就一切好辦。
KC, 龔燁果d就真係可以令d女由唔中意佢,變成中意佢,不過最後埋門一腳成日派膠
其實自從佢gel起頭後覺得佢charming過以前好多
龔燁勁在溝女溝到食住條女 唔會做兵
明明佢係溝女 仲要比人覺得係人地溝佢
可惜佢啲屋企人
咁其實三姨都係考慮咗補習社先,只係順便考慮埋george嘅感受
同感
係識social女仔/工作上冧女,
但對於用真感情去溝女就⋯
鐵面陳:呢位女同事!請你自重!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞