機戰X係一舊連Staff都插嘅終極垃圾

138 回覆
3 Like 11 Dislike
SRW廣播好似確定左話今集主角機會有後繼
我會跟佢大叫「チェストー!!!!!!!!」
Hi Nu畫得好醜樣
依家對好多戰鬥畫面審美疲勞,特別某啲招有好多前期佯攻,
好似今次T PV2 Hi Nu開頭射好多槍,
雜魚好有技巧喧避左白色惡魔既攻擊,但其實就為左鋪排粒機雷,
感覺好多餘
又唔似經典既招式演示例如杜門出爆熱神掌個段、奧拉斬儲氣

不如比多啲心機係劇情度仲好,好懷念當年Alpha咁有誠意
Nu 高達演出仲好過 Hi Nu,畫Nu演出嗰個staff好似叫アリオスの人,Hi Nu應該換咗人畫
畫HI NU果個好似係畫NOVA斷空我果個黎
所以HI NU出黎我都係雪櫃開返NU
不過夜鶯算係整得唔錯 希望今集有改招/加招
今集d機都係得三招?
隻Nova偷雞到呢
我正係知起撚晒格
唔係葵姐把聲神早雪左
NOVA最風光就係再世篇同老斷空我招合體技
我純粹想睇葵同くらら表現裸體
金手指啦
其實大和號真係好無奈,尤其轉移左去西曆/宇宙世紀世界,幾廿話都做緊同去取西經冇咩關係嘅事,但好多時都強制出擊
對機戰認識仲係停留緊係GBA OG 1/2, @3同W
Z2都有玩過但真係講唔上印象深刻
淨係記得關關都有次元震

W故事同作品都真係無撚敵
勇者王
FMP
W高達
宇宙騎士仲有埋II
整擊破動畫又唔吝嗇 W部沙多洛EW四招技三個有擊破動畫
好多配角都有 主角有兩三個
好想佢出家用機Remake
乜鳩X定V 屌你老母連Hi-Nu高達都可以完全冇擊破動畫
懶撚到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞