機戰X係一舊連Staff都插嘅終極垃圾

138 回覆
3 Like 11 Dislike
ps2 og1我淨係用魔裝機神大顯神威
改爆之後變飛機衝入去敵人0%命中
淨係用飛機形態都夠打所有boss
點知去到og2斬到變垃圾
Z3我記得一開場就要打堆真三嘅怪
打到火都黎埋
一隻人hp200都唔整
OGS既OG1 MAP PP減半風魔冇咁好用啦
雖然有修行補番
2多佐咁多勁機 虎龍王 DGG GUNNER 巨人 拔刀
佢地又鐘意削弱風魔
立即冇晒OG1個種勁
之後OG系列可以話一直都唔撚勁
不過本家魔裝系列同X就大顥神威
結論係唔好搶到親生風頭就得
Z2打撚完
3又搵佢地出黎ZIP時間
如果X係終極垃圾
Z3可以點形容
仲有K
G IMPACT
電童MX喎
神谷明唔撚想再同你嗌GETTER BEAM
有幾多人玩機戰會睇曬嗰啲角色對話?定係咁撳制飛咗佢?好似睇小說咁,好撚悶
打多左啫
機A都有g
唔會100%睇曬,80%啦我估
有時有d跨作品對話幾好笑
剎那:我就是高達
希羅:..........
剎那:..........
希羅:..........
自從識日文開始會睇晒佢
我真係會睇劇情
所以玩Z1嗰陣我覺得個故仔好好睇
Z2,3急轉直下
OG睇故仔嗰陣都好正
Z3啲次元震多到真係變大半隻垃圾
唔係仲有魯魯修啲劇情設定幫手兜下同埋拉返少少Z1嘅角色出黎我真係半路就掉撚左佢
不過撇除佢啲次元震同煩膠怪獸之外
個故仔算幾好睇嘅
其實最悶係一幅背景加兩張角色半身圖再加堆字真係好老土。可唔可以整個空間,啲人物識郁都好睇啲啦
呢個真係要OG同以前舊作品先靚
Z1係PS2都OK
係落左掌機就開始hea
唔記得Z2定Z3 beyond the time馬反溝UC哥話幾正
首BGM仲要玩到哥個位先解禁
馬沙係自己友
有無人玩機戰會有怪辟
我好鐘意睇到Eva,00Q/驚爆危機等等果d用特殊能力格檔d攻擊 特登升爆防禦
公道講機戰V真係唔錯既
依家機戰隔2,3代買就差唔多
起碼d出場作品換左一半先玩
我係 特登唔改運動性同見切 睇住佢地食血開罩檔好爽
機戰X真係唔好玩,求求其其放啲機入個世界入面,
最初令人期待既Hi nu、夜鶯同雪霸都係求求其其咁登場就算
今次都好期待,不過換機既時刻可唔可以壯烈少少
其實我講緊gba og1 ps2 og1易打好多啦
想當年玩gba og1 後期打r gun rivale打到幾絕望
妮比部尊迪加個念動力場s又=歪曲力場
唔同而家個隻 念動lv9減2250傷
v 頭個十零話,人少機少,
但故事真係正,有種『全世界得番我地可以救地球』既感覺,仲有政治討論, 家國情仇
仆你個臭街,一去到次元震成個故事急轉直下,
突然變左皇道日常校園風
X特登改爆隻鸚鵡螺號諗住有力場睇,屌佢個西竟然係電 明明動畫係一個罩 巴比倫隻空中戰艦又無左經典既咚咚聲 好唔忠於原作又要擺入機戰,屌佢

見切係咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞