機戰X係一舊連Staff都插嘅終極垃圾

138 回覆
3 Like 11 Dislike
咪撚再出勇者特急啊仆街
見到個舞人同懶係宿敵個joe都覺得煩
天使與龍都係
仲有魔神zero 都出左2集咪再懶係野玩隠藏機體
V真係唔錯
係勇者特急天使與龍果個世界有D悶
要走返大和號條線先番有救地球個感覺
同埋鐘意男主多過女主好多總司+奈茵
見切 +迴避 命中 爆擊 唔係好記得中文個名
天使與龍同埋勇者特急,個故事真係太普通太皇道,普通到根本唔需要安放喺今次呢個故事上面, 但係冇辦法人氣大於一切
好彩今次冇天使與龍
勇者特急應該係費時整勇者王D敵機先留返係到
今集睇下兩個勇者會點corssover
我上面講玩法PS2版GBA版通用
只不過PS2版更簡單
歪唔歪曲 念動力S都係改爆貫通打佢架啦
冇太大分別
有歪曲如果要用冇貫通就磨晒D EN先
基本上識玩既後面一定簡單D
前期都未齊人 一TURN打唔死愁或比安
但英哥雷比隕石我肯定一TURN可以收佢皮
之後玩落咗就知點玩
但係個陣細個玩 第一次見r gun rivale 又見到?????血 仲見到個歪曲力場 真心淆底
仲要打極都扣雞碎咁多

後期知點玩當佢地生菜咁食啦只係想講第一次玩og感覺係有幾難打
開戰前話有新機 新裝備

去換lu
打打下走撚左去
天使龍係V成個世界觀嘅重要構成部份嚟
特急就多劇情但故事設定相對次要d
已經知佢地唔會行回頭路所以未驚過
之後類似魔F巨人王8XXXXX
睇到個時心諗挑咪又係六位數 垃圾 我爆你菊你死撚硬
結果7招收佢皮
依家我用手機個模擬器搭車煲番D機戰仲好玩
r gun rivale冇hp回復 (好似係
當年好似慢慢磨磨死佢
出咁多垃圾版權作不如集中搞好OG好過
肯定佢識回血
可能震壞左個腦,不過唔驚
仲有好多fans狗衝食佢痾既屎
仲可以震多廿年
Smart brain power既敵人先最煩
我記得OG1個時
曾加 中段變敵方 後尾先做番朋友
但之前訓練佢個啲經嘥哂
機戰V係抵讚
將大和號同Crossbone放埋一齊而且設定成UC 100年後既世界

機戰X就
飛雲歷險記+大量冇劇情空氣參戰
出F91冇死亡先鋒得個鐵假面on99
呢個真, 換機換到好似落街買包煙咁
以前閃光換g, 轟格殊換龍虎王
連合體都轟轟烈烈
睇到熱血到想跟住一齊嗌
一開始有得用轟格三爽yy, 無雙左幾話就走人
between 好鍾意睇佢大技跟佢一齊大叫「yi ki tor sen!
機戰w
紅迷每次出場都多招技
其實我一直好想玩返og外傳 但真係唔想打暗腦所以一直無重打
今次T都有唔少換機,
真三一轉真龍,nu轉Hi Nu,激勵哥綠狗換藍狗,
最重要係主角機都麻煩換一換,x剩係追加招式都唔知佢想點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞