機戰X係一舊連Staff都插嘅終極垃圾

138 回覆
3 Like 11 Dislike
發表時AI社常連Staff露木篤史機戰X呻不停資源再利用

爆機後插垃圾B.B. Sudio演出濃度更加分裂

B.B 畫動畫新仔都暗串機戰X係攤凍冇餡漢堡包

想知呢個新仔係咩名
可以去對比一下天獄篇同V+X戰鬥動畫個Column,呢個人係V同X先至開始參加

另附:垃圾寺田+森住讚名倉快筆發想勁寫得好
https://www.youtube.com/watch?v=DYwaopl_uuM
2:06:00開始
負評係比寺田同名倉
好心機人題材作品起呢個創作環境開始衰退既時候,就專心整好一隻好作品黎挽回個聲譽啦
重有我地個og呢

名倉又係,成日震震震震撚到上腦,次次都鳩震,又淨係幫自己鍾意既作品寫劇情
GGG, 三一龍, G高達5子救唔救到銷量呢
玩完x
決定等一年半載psn有大特價先會買
x真係亂鳩咁黎
希望唔好再1年1作 開發期咁短D野一定差 同系統引擎2年1作會係最理想 都係果句:屌你老母笨大
正係諗住賣模型同整高達1/1 D遊戲變晒週邊商品咁
不過機戰呢舊屎我都係會照食
G高好似話咗冇東方不敗合體技?
冇撚左
好似MX咁樣
應該唔會出場
G高都後日談
屌佢都食撚屎
唉 食屎狗機戰
又要屌住買
今次連lovelove拳都冇埋
其實佢地真係好on9
出G高達 但唔出東方不敗
MX都衰過獲
不如唔好出G高達

咁樣不如有馬反 但唔俾馬沙出場
V咪試過 今次係條女去左新系統個後勤指令到 所以冇機渣
唔出邊個買阿
唔係比人係咁屌都唔會拎返勇者王同G高達出嚟啦
今次唔出 下次咪可以環保改招加東方不敗同final再谷銷量
根本G個故仔 屌你點改都好
只要最core 果啲(東方不敗啊) 搬得番出黎
淨係賺fans條水都賺得過
你老母臭出後日談
重要一冇得環保就索性唔撚出
屌你個閪
班仆街到底明唔明 我玩機戰見到G高就係想東方不敗唔死
師徒2個出石破天驚拳啊
淨係識環保
食屎啦
機戰而家鐘意求其加人就算
上次出正樹 但冇白河愁
之後又成撚日出啲尻機體
咁X既正樹係特別參戰當穿越客串唔係正式參戰冇白河愁可以理解喎

今次寺田識得講G高人氣
但係個個最關心既東方不敗有冇得用一D消息都冇
正係知石破天驚拳合體技得同盟拳
今次係咪又無哂合體技
留番下個作品用嘛
勇者特急招5車合體都係x有v冇
希望今集有x2用 等左兩集
食撚屎啦 冇東方不敗成套g高既精華冇撚左
仆街 金玉其外
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞