F1 2019 季前試車討論區

996 回覆
5 Like 51 Dislike
睇數多過睇業績
白頭佬型好多
之前Toto好似想威記用埋benz波箱, 賣平啲但係要擺Ocon入去? 唔知有冇記錯
內鬥狗
Budget問題
威記再low drag都好看Adrian Newey望住就係差啲嘢
2014年Monza威記差啲上到頒獎台
Ocon自己on9, 一定要份長約
人地威記開左offer,比左佢1年定2年
ocon話唔ok 最後無班落
波箱原來係自己架
我以為佢賣咗Hybrid Power嘅業務時候都賣走咗波箱
有幾多隊車隊可以用家族生意方式做落去,唔識就係唔識
係 Williams開兩年
Ocon應該下年想坐bottas個位就reject左
點會比佢呀,佢係神油又無咩佳積
都唔知係咪比toto水鳩佢,
坐一年冷板櫈,咩手感車感無晒,
一個唔覺意,比 屈素發揮出色搶埋個位
佢傻姐
點計佢肯簽都有著數
Benz唔止一次話幫威記當haas咁搞換放benz人落去
早係韋蘭個時已經咁講
係威記個女人死都唔制
咪搞死左成隊囉
拉利好似帶左新頭產黎試
其實好難架 威記係F1個朵有咁輝煌歷史
而家做二隊,即係證明自己無料到
同埋董事會都未必過到
垃圾威比我都唔揸啦
唔柒都柒左咁多年 唔差在忍幾年收人地data做野
第時有返咁上下再改例咪有得贏
無budget比你有幾多勁人都係講經
on9 到
真係做笨二隊柒啲
定係而家Winter Test要Day 3先出到車柒啲
最需要經驗嗰陣鬧性格搞到無得揸
唔知你地有無留意開呢個YouTuber upload既片
以前既F1 Onboard cam,
片既質素同聲都好好J
https://youtu.be/MHtmZp-MVk8
Toto想擺ocon入merc就真
希望bottas今年生性啲唔好畀toto搵到位做尻佢 個人認為ocon真係麻麻 perez都應該快過佢
仲得罪埋19Max, 點會有好日子過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞