Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 26 ) 十周年 S"10" 3月殺到!!!

1001 回覆
21 Like 17 Dislike
64又太少
有個位好 on9
s10 8+128 跳下一個就8 +512 依然8 gb ram
最 on9 係 s10+ 8+128 ,8+512 一跳跳去 12 gb ram +1tb
無 10 gb ram ,想高啲 ram要焗你俾更多錢
s9香港好似早過大陸幾個鐘
自推
其實諗唔明喺呢個moment
電話去到8gb ram以上有乜用
都唔會成日攞嚟剪片嗰啲啦
我部notebook都係得8gb ram咋
就決定用你啦比卡超
s10
有冇巴打s9+ update左知唔知有冇得將status bar個時間整去右邊左邊睇唔慣
9.0係咪無得熄左個bixby制佢?
s9 plus 轉10plus 好唔好
bxaction仲用唔用到?
用唔到就不了
我都覺,之前notification個圈唔覺咁大粒,依家有個圈太顯眼,good lock又廢咗,唔係嘅話較下顏色都好啲
仲有Gallery個icon想點,點解要變做紅色,以前漸變黃色好地地
好彩我用Nova launcher影響唔大
note 9 重未有更新?
如果唔跟大陸, 可能變返 3 月
這個型號的手機在香港最新版本是Android 8.1。但很抱歉, 現時未有較新的Android 版本更新的確實推出日期。我們十分明白閣下想為手機更新, 我們一定會向公司相關部門反映。閣下所提供的意見對本公司發展產品有寶貴參考價值
啱啱問咗
用到 用緊
S9+ 唔覺
淘定s10 moon貼同套先
電搾到好慳 由其是70 60%拉長時間
我打去hotline問咗成粒鐘,跟著轉咗條線去技術支援部嗰個人話公司無俾通知佢地。但就佢個人而言就話應該差吾多可以更新到,快則呢一兩個星期喎
?!吾知真定假啦....

等發佈
用個腦諗下都知hotline既人唔會知啦
s 搵一張好嘅鋼化膜都冇
有冇師兄有介紹
s9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞