Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 26 ) 十周年 S"10" 3月殺到!!!

1001 回覆
21 Like 17 Dislike
係貼錯,呢2張先係

之前status bar彈返上去都會有顯示的。
8.0 有
9.0 就冇了
香港幾時開放預訂呀 想知會送乜

s10e得黑色
估計都係cmhk最抵
香港最多咪送一年爆mon更換服務
我登記咗
唔知會唔會有優惠/贈品
屌,睇完外國d review,忍唔住都係決定買S10+ 128gb
諗住轉去用samsung
又唔想用大陸機 大機
pixel 3 又貴又低配置
得samsung簡

真心想問下依家samsung 耐唔耐用同埋易lag?
(好後悔買sony,好lag)
轉左855 舊電又唔知耐唔耐用?
s8用咗差唔多兩年,仲好順,應該會用多年等s11,你買咗Sony邊部?
note 9 用戶表示轉機唯一誘因係想換番部細啲嘅機
老老實實 兩年順已經收貨
samsung size 同camera 嗰啲都唔擔心
希望快啲有評測 知道s10e 855 效能同續續航力夠唔夠, 同埋有冇快充
佢得QC2.0,應該要叉大約1個鐘40分鐘
旗艦機兩年絕對順 唔會lag
855機噚日先出
隔離壇講有8g
係eprice打錯6g
我由iphone 6s 轉 note 9
岩岩上咗Android pie
出奇地順咗 同暫時無咩問題
用咗4個月 都無咩lag
855一定省電過845
如果唔想用samsung keyboard有咩選擇?
試過用google隻粵語keyboard但有bug, 打左英文字之後轉中文會打唔到中文字
竟然冇
要買快充 都唔係好貪心啫
本身都有考慮過買oneplus 但個size真係太大。。。

利申 冇咩追款, 依家android新機唔係興有快充咩
*埋
想問下ACR 錄到音既巴絲係點set
岩岩試過係已經錄唔到
自從發生左note7事件之後,samsung對電池呢方便係非常之保守人地出qc3.0佢都仲用qc2, 人地而家出左qc4.佢都仲係用qc2.0
想問部note8 128gb全機花晒仲崩左雙角仲放唔放到2000蚊
睇完s10之後
我都係決定留到s12先換
最少整個屏幕發聲同屏下鏡頭
s11應該都有啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞