Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 26 ) 十周年 S"10" 3月殺到!!!

1001 回覆
21 Like 17 Dislike
香港不嬲都唔係samsung 主要market
s10幾吋?
6.7寸 四鏡 3d depth 行AR
10 plus 8gb 128使唔使8gb 吖

https://youtu.be/t9R7xx0joOU

https://youtu.be/bf42tGqvL_o
隻綠色好似 電光色 電鍍漸變色
s10個無線充電最吸引
galaxy watch 5日左右就用晒d電
有s10去旅行唔洗專登帶充電器
好難揀....s10好似唔抵,一係直上s10+
係唔係3部都冇左face unlock?
巴絲有無note9 moon貼推介
嗰時係日本買左兩塊,兩塊都衰用用下起左
依加呢塊係黃金貼,但係一邊會漏條邊出黎,一邊就遮緊小小邊,好核突
卡通style
對s10e有興趣
三款機種均支援 WPC/PMA 無線充電,除了有無線快充 2.0 技術(12W 充電)。12W 充電有幾快?三星代表跟版主講:跟 S9 相比無線速度快 33%、比起 Note 9 快 29%。
s10全部ver.有無講幾銀?
所有曲mon如果痴玻璃貼 只要簡全膠
係會貴啲但一定唔會飛邊起左 痴得好唔好都睇技術
3.5係咪cut左?
好快跌
等note10表示冇影響
冇cut
無用 always on ?
我用 always on 最多2日半
有冇人知新果隻真無線耳機大約幾錢到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞