[等新歌等到頸都長] 謝安琪女金天后討論區 (6)

1001 回覆
23 Like 27 Dislike
其實真係有證據證實有 del comment 咩
冇 純粹條友講
講明先 我都每日refresh kay個ig等佢暗示 坦白講佢冇發聲 係有d失望
但咁樣比人屈真係cls
依家比人炸到咁 有冇del過先
仲要屈奶共 kay幾時有奶過?
嗰d咩文匯之星 一點都不能少
致敬解放軍 嗰d人全部現晒形
kay從來冇呢d嘢
係N 年前六四嗰陣講過自己係中國人
實在諗唔到kay幾時奶過共
賤蛋d打手真係越玩越過火
好心唔好咩都賴落蛋記到 出面咁多人話kay主要係因為佢係民主女神同佢嘅歌 我就唔信每一個話kay嘅人都係蛋記人 其實蛋記旗下藝人都有比人話
和而不同 唔好為左自己粒星攻擊其他星啦
del 留言我就唔多信 又冇證據又剩,主要佢對冇表過態真係失望 唔係話要迫每個藝人都要出黎講 沉默都係一個選擇我知 但觀乎過往佢唱咁多呢社會歌 雨傘又有落區派野 唔係一句周博賢用佢黎發聲就可以推翻所有以前嘅野呀嘛? 佢果時間公司得佢同周生 自由度咁大 佢認為d歌同自己本身政治諗法唔相同大可唔唱 唔做果個題材。但而家...我都唔撚識講
覺得佢唔會玩暗示
一係完全唔講,一係直講
你自己睇返嗰個po啦 一早有人起咗佢底
冇話每一個人 打手不嬲係負責帶風向引導d人諗嘢
無啦啦開個del post嚟帶風向 仲要比人起咗底 咁仲有咩好講?
呢度d會員出晒名跟風 d垃圾po多正皮就會越嚟越多
直講應該就冇乜可能就算佔中佢都冇真係明確講件事 只係比人影到 同埋7月1號出雞蛋
我同你一樣 有人批評佢唔表態 我覺得接受
只要唔係D太難聽嘅說話就ok
kay從來冇自稱民主女神 呢d名明顯係比人砌
跟住再屈人del post 再搵d 新ac帶風向 上鋼上線 典型打手風格 盲嘅都睇到
上面仲有人想spin, 大佬講咗幾多次 我哋都等緊kay講嘢ga
佢之前岀過啲歌詞po,你話我打手好,諗多咗好,我自己就覺得佢暗示梗而家香港嘅
同意
謝安琪♥️巴打 唔好下下話人係蛋記打手
雖然果2條友係幾明顯打手 連續2 3個post老屈同唱和
但唔一定關蛋記事 同埋冇証據 憑空講只會比位人入
嗰個post個樓豬唔係比人搵到係蛋記d人咩
但你個個post都話人係
事實證明真係有好多 我又冇話全部係
7月都就過一半,仲深潛緊
我開始擔心個企劃
岩岩6月29號播果個881訪問仲話有自己隻個人碟
大佬咁你派歌啦
而家深潛黎都冇用
想問係咩節目名
個人碟幾時出?
冇講
雷霆音樂圈
其實點解要深潛 佢咩事
其實呢個時候真係唔適合派歌
尤其佢入左某D人既清算list
班友根本痴撚左線
邊個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞