[等新歌等到頸都長] 謝安琪女金天后討論區 (6)

1001 回覆
23 Like 27 Dislike
咩出賣??
https://youtu.be/pzIof-2mzYY
慢慢咀嚼歌詞
聽人吹得多,
但實際上既source都唔知邊度走出黎
BTW你唔係信佢下話
信條熱蛋卷死撚得啦
kay都成日講同ivana好fd
我kay邊會咁易得罪人
以前夏狗累事
呢次又係同佢地一樣睇尾場
推下post先
想問其實邊到唱k有the album既歌唱
Neway我覺得一定無
Red mr
去任何一個唔喺香港嘅K房 都會齊晒歌
你講起呢個,舊年去party room玩有k唱,真係有人妻唱,當然係殘體字
除咗玩老翻 都幾難攞到版權
kay post係咪收咗皮
呢排都冇咩野吹

唯有講下播放率 其實寂寞又停咗
得997有冠
追返嗮成日嘅po 由今朝見到賽果到依家都好頹 明明撘咗件巴塞jacket喺凳都冇面着出街 考試都凝住冇咗個態咁 前排先盡情笑完身邊啲49000 就係因為根本冇諗過同樣嘅事會發生喺自己隊波身上 明明已經穩入決賽咁濟都可以自爆 今朝一路溫書一路睇波 睇住華dee on99咁 唔睇波衫以為我地先係揸兩球喺手嗰隊 到輸三粒先攻 士氣已經冇嗮 球員又攰 就算對港隊都入唔到啦 華dee臨場調動唔得 又串9主席 平時輪換又唔積極啲 聯賽不敗有獎? 下年可以直接入決賽? 就算係咪又係白白浪費咗小花同老伯一年 依家老伯走添啦 美斯都31 歐聯只會更家吃力 小花退休後更家唔敢想像...
我知我喺度資歷唔算深 只係捧咗巴塞11年 但係未試過好似今日呢一刻對自己對波咁失去信心 俾你今季本土雙料冠軍又點? 我根本見唔到巴塞膠層或者教練對夢二夢三過後嘅部處 有一兩年過渡期我接受到 但係之後呢? 你話買咗古同umtiti 咁青訓呢 過多一段時間佢地都會老 如果一路唔重視青訓 唔同一路𨂽錢每年買個丹返嚟?
今日呢場波我相信係巴區手足憤怒嘅爆發點 個個都屌爆華dee 但係無可否認佢係解決咗巴塞上兩季後防經常自爆嘅問題 不過正正可能防守呢樣係佢嘅足球哲學 真係唔適合巴塞進攻嘅踢法 佢可能係一個唔錯嘅教練 但係留喺度對巴塞同佢都唔會係一件好事
一時發洩打咗咁多字 我都係返去溫書先 但係正如上面話齋 邊度跌低 邊度企返起身 我地唔係勝利球迷 我地係巴迷 我地捧嘅係巴塞 巴塞唔只係一間球會咁簡單 更加係一種信念 抵屌嘅應該大力屌 但係當球隊俾人笑嘅時候 都會企出嚟同人講 我為自己隊波感到自豪 依家雖然係喺低谷但係就算失望不能絕望 一日巴迷 一生巴迷 forca barca
屌 上面po錯,sor 9
原來你係疤狗
派歌個速度慢過龜爬
偷情上年10月尾wyman po係ig
都半年啦
放心,今年實壓Kay AP
驚重演08年
17度首plug高ap,十大ap
點知第二plug囍帖街hit爆,播到變至尊歌
之後只好瘋狂壓Kay ap,狂播Joey黎追

Kay今年個project咁大,隨時整首大熱,咪依家壓定先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞