[等新歌等到頸都長] 謝安琪女金天后討論區 (6)

1001 回覆
23 Like 27 Dislike
睇到嬲,點解次次都係呢d典禮出事
kkbox有心玩9阿Kay 有對比下joey贏哂
見kay依排咁紅 搞d事出來影響下kay人氣
等joey一姐地位唔會動搖
邊只Joey贏哂
仲有Gin Lee 二汶 小巧 Tanya AGA,連Hana都KO到技安琪啦
作為一個專業歌手都唔識執生,怪得邊個
大家個起步點都唔同 咁比落去實輸
今日阿kay生日加上岩岩咁既情況
一個咁好既生日禮物咁就破壞哂 真係唔嬲就奇
生日快樂喇,唔好傷心
好炒,好delay,不過現場氣氛好好,依然好多人歡呼鼓勵,大嗌Kay
我都好唔開心
現場聽都知佢壞耳機,首英文歌差啲,其他歌又唔覺好大問題
我反而覺得羅生門炒得最甘,佢一岀場好型,好有壓台感,好巨星feel,之後甩到癲,好大反差,好sad,瘋狂比連登仔批鬥
kkbox我屌你老母
屌kkbox 老母
年年有今日啊
https://www.youtube.com/watch?v=jjvUtzzyHs0
其實個個都預咗羅生門會唱成咁啦,唔好咁傷心啦
當年爆肺走音都講到依家啦
今次炒車仲唔咁盡踩咁盡
以事論事啫
kkbox仲未up上youtube
條撚樣都唔係第一次啦
btw已經完全block9左佢
就算耳機令佢羅生門慢半拍
佢本身今日live 表現都唔好啦

Gin Lee 完勝
喂 我屌你老母啦
唔鐘意就咪撚入黎嘈啦 要爆幾多次閘呀冚家剷
死返出去開你啲假膠post 打手post啦
成隻癲狗咁一有機會就追撚全黎咬
有瘋狗症睇醫生啦
做邊個歌手打手要咁撚夜都開工呀

Btw回埋你條死弱智呢次就完全封鎖
勸琪post咁多位巴打都block撚左佢 唔好理呢條attention whore
你真係好撚煩
Kay 唱完羅生門落台即喊

https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20190313/59362249

老實講 真係非戰之罪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞