[等新歌等到頸都長] 謝安琪女金天后討論區 (6)

1001 回覆
23 Like 27 Dislike
陰公豬咯
生日流流喊苦喊忽
咩好運都喊走哂喇
block 7 條友喇屌 煩撚過閪 你老味 間唔中又入嚟9up 忍無可忍
block囉
其實咁鐘意小圈子不如開個whatsapp/telegram group慢慢傾啦,到時一定冇唔啱你地聽嘅說話
做咩上討論區咁傻豬啫
Block 柒佢 等佢冇糧出
KKBOX係咪有心完全話哂比d人聽個耳機壞哂聽唔到,都可以冇人嚟幫佢生日都要唔開心,但係已經唱得好好,唔好唔開心啊Kay
係咪有心真係唔知
可能kkbox第一次係香港搞
加埋成班後台唔知做咩發左瘟咁
可能Kay真係咁唔好彩

但係有一樣野肯定既係g蓉打手會拎呢單野大做文章
G蓉同勝利首歌整完就爆勝利因為賣淫退出娛樂圈
本來同kpop巨星合作係話題黎
依家變撚左污點
班公司打手一定衝撚晒出黎踩到kay變地底泥轉移視線
平心而論 只聽網上直播 唱得幾好呀 唔係kay狂指耳機我唔覺有問題
只係小小甩beat同破音 其實音準大致無問題
kay毋須介懷
佢今日幾型幾壓台 同埋駕馭到四面台 歡呼聲又大
反而我想講
kay之後再唱人地歌要小心 同唱自己歌表現差幾遠
一係唱多d自己歌 一係揀啱range啱聲底嘅歌
出面已經一班
同埋我覺得KKBOX 欠Kay一個公開道歉 咁耐都fix唔到個問題... 羅生門整唔切都算 去到Shallow都未搞掂... 應找主持出黎或Supper獨唱住先...
依個真,羅生門開始左,無辦法停,繼續去已經好專業

但完左羅生門,大會應該要即刻fix個問題,或者其他應變 (其他人唱住先)
咁大個show連應變都無真係......
成首歌完左都冇人理果下真係
其實佢同supper既歌真係唔夾
認同應該揀返啱自己既歌
完左有人理呀,換左個更廢既耳機比佢
唔止耳機唔掂,連個mic stand都一路表演一路跌
換左仲衰
好在有sunny幫手
kkbox我屌你老母

另外,祝女金kay 42碎生日快樂!!
有老公氹返 其實唔係自己嘅錯唔駛唔開心啦,都唔係唱得好差,盡咗力就得啦
睇周圍d言論,撐Kay既多過踩wo
係 因為kay份人好,出咗事大家都會幫口
我有朋友現場睇 佢都話真係唔大問題 唔係佢fans都撐佢 太感動
碎開42份
Kay kay 生日快樂
家庭幸福
Kay 生日快樂
永遠女神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞