圈子勁窄識唔到異性要去speed dating交流區4

866 回覆
31 Like 9 Dislike
你巴定絲?
如果你有大學易搞好多

轉行
如果唔得打多份多男人既pt...
做gym (p.記多基佬 pure多高學歷 24就中間 有興趣再講 )
進修 興趣班

當然呢個post有幾位巴打好有經驗問佢哋最好
以上都係我啲計劃
我都唔知可以點擴闊生活圈子

識人會去藝術展入娛圈做 去高級會所度打工 返教會(ive學歷讀band3
你永遠唔會知 女人為左男人真係可以 去到好進擊

我唔記得上面邊個爸打話我去到好盡但我真係唔覺囉
你個盡係學歷要求,好少聽迷學歷
有咩興趣班介紹
咁佢老公一定係展示咗上進勤奮,肯理財依d特質補救
語文/音樂?
我唔會因為男仔而轉份多男仔做嘅工
聽講佢老公好好,好顧家
佢地生左個bb
餵夜奶係佢老公做
有男人架咩
我會
因為我已經無時間同無方法
除咗漁翁撒網我都諗唔到啲咩方法
其實名校入面都唔係個個藍血貴族
由其是非直資名校

名校一級成300人
入面咩人都有
一般人印象只係入面d 9a 10a
音樂體育全能

現實係貴族只佔 1/3
貴族中嘅全能精英更加只有1/10人到
中間後面重有好多普通學生
公屋居屋普通私樓家庭

讀書因為同學氣氛會比出面學生好少少
其他同一般學生冇咩分別
只係學校風氣比較自由
唔會摧谷學生 唔會留堂補課
體育音樂學生活動比好大自由度學生自己搞

所以叻嘅會一齊奮鬥一齊提升自己
平凡嘅一齊平凡 享受自由學生生活
上堂訓教落堂一齊去網吧打機講粗口
除咗校呔同普通學生一d分別都冇
返咩工圈子窄
絲打你幾歲?
我想識弟弟
全部女人既工
點會,有親戚讀緊qc,聽講得2個公屋
點解
你表姐屋企人唔鍾意係因為1.佢老公人工低過你表姐定2.因為佢老公家底唔及你表姐3.定both

其實如果個男搵得多個女或差不多,但男家底唔及個女,女方父母又點睇呢
係呀,依個係個好例子,好多人掉一兩個條件(婑,無樓)出嚟問自己係咪死得

其實有好多因素可以自己改變
其實我同你差唔多大
但我唔想為搵而搵
而家反而想focus喺工作
22 歲青春無敵
去fb睇下有無啲咩board game/ war game團,出到黎就個個爭住拎你contact啦
我識佢地個時係因為我個時情緒控制好
講野好好好笑個人好積極樂觀
但係識落左
我發生好多事
一時控制唔到情緒負能量爆發

只可以講
場地或時候錯

黎多次我會選擇我情緒有問題個時離開佢地
結他應該有
20中啦 女人價值下降中
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞