圈子勁窄識唔到異性要去speed dating交流區4

866 回覆
31 Like 9 Dislike
大d你就明
其實我係咪唔應該講分手呢
明明個女朋友喺呢級都公認靚女
又識做家務又有禮貌又高又白又瘦

但係一齊咗半年我都無乜感覺
反而佢日日都話想錫之類嘅野
得到過就下個啦,成日食好也都要食下其他茶記,隔離飯香明唔明。你當佢地全部都係雞咁就無女溝唔到,中出即飛啦
你好似好有經驗
得F2就咩犯法喎
遲下你就後悔冇 過學生妹㗎啦
我會趁呢4年
完成人生其中一個目標
我的確係degree 畢業

我自問唔係高大靚仔有型,不過個樣都唔會令人反感
其實去得Sd 既應該明白竹門對竹門既道理

應該咁講,唔係話搵幾錢對返搵幾錢

靚仔對返靚女

我覺得係你有幾大吸引力,就自然會對返相約有吸引力既人
反而我希望女仔係欣賞我既經歷,點樣由搵$6000 個月去到搵7萬蚊。點樣唔靠父母一蚊,買到樓。

我諗呢啲能力既表現,應該更吸引女性,而唔係focus 係真係搵幾多身上
ok
我係女同我好欣賞你
你可以分享你經歷嗎?

利伸 利是有6000
呢次無死 我搵到7萬蚊晚晚同u grad仔仔玩到星期一至星期7都得
到時點只出pool
直情爆pool
認真mode
有興趣聽你個經歷
極少人可以有呢個機會經歷
無心討論就算啦,利申 我唔係無女,只係覺得之前遇到既都唔岩姐
銀行低層,做到爆數Rm 已經ok

15 年 買仙股 賺少少

16 年 拎80萬出黎已經可以8按 400萬樓
你條件其實好高
其實中等永遠最易成功
個pool入面中間既人永遠最多
最低同最高永遠最難出Pool
但高係可以控制高低
你可唔可以講下ex其實已經去到咩質素?
同你心中相差幾遠?
可能唔係人地差
只係你太高
同你同樣位置既人好多都俾人mark 實/做埋人妻
做Kol 做model 既都有,樣係靚,但性格夾唔到

A~G 級既女都食過,但食到唔代表可以拍拖,可以一世
ok
我係女同我好欣賞你
你可以分享你經歷嗎?

利伸 利是有6000
呢次無死 我搵到7萬蚊晚晚同u grad仔仔玩到星期一至星期7都得
到時點只出pool
直情爆pool
無心討論就算啦,利申 我唔係無女,只係覺得之前遇到既都唔岩姐
你條件其實好高
其實中等永遠最易成功
個pool入面中間既人永遠最多
最低同最高永遠最難出Pool
但高係可以控制高低
你可唔可以講下ex其實已經去到咩質素?
同你心中相差幾遠?
可能唔係人地差
只係你太高
同你同樣位置既人好多都俾人mark 實/做埋人妻
做Kol 做model 既都有,樣係靚,但性格夾唔到

A~G 級既女都食過,但食到唔代表可以拍拖,可以一世

https://www.youtube.com/watch?v=mEzPhZd-T8c
小心做花千樹
你就好似我post1-4 一直強調一個重點
就算外表身材幾好
無學歷修樣feel一樣走唔到落去
最後只會做人sp/向下流
新一年
我希望自己可以有勇氣
有勇氣踏出第一步
有勇氣去爭取
無論愛情定工作, 所有野都要盡力,唔好比自己後悔
2019年
我希望自己可以有勇氣面對一樣接近20年要面對既事
我更加想搵到一個人可以扶持我捱過呢個難關
不過無人會明我講咩
祝你入到big4識到真命天子
第一次入黎 幾多歲開始覺得要去speed dating ?
你戀愛經驗都好豐富下
你試下
我覺得唔太易
唔係用錢溝女嘅
其實30k,40k真係唔差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞