圈子勁窄識唔到異性要去speed dating交流區4

866 回覆
31 Like 9 Dislike
睇大阪Andy哥 個分享同埋Benjamin 個分享 點識佢地個太太 https://www.hk01.com/%E8%AB%87%E6%83%85%E8%AA%AA%E6%80%A7/237599/%E7%95%B0%E5%9C%B0%E6%88%80-%E9%A4%B5%E9%A3%9F%E9%9B%9E%E8%9B%8B%E4%BB%94%E6%89%93%E5%8B%95%E6%97%A5%E6%9C%AC%E5%A5%B3%E7%94%9F-%E8%AA%9E%E8%A8%80long-d%E7%84%A1%E9%98%BB%E6%B8%AF%E7%94%B7%E6%83%85%E6%B7%B1

本身身邊都有fd係同台妹結婚
我諗住參考佢地既方法媾女 黎緊我會去WH希望起外地成功識到另一半la
2019年目標係減到110磅
割雙眼皮
考cert入男人行業
你既目標就係搵目標
所以都係叫有目標
其實我想轉到工多d
出pool....都想嘅
但唔想搵到錯嘅對象
等我成功識到外地女朋友 再上黎同各位分享教學
我想轉到想做既工
同埋同一個我鍾意既人一齊
有對象但一齊唔到都冇用
因為要喺會計發展
要入到big4先有前景
我都覺做big4既人好勁
人又靚又識打扮
出面就算唔係會計界都知big4係 人中之龍先入到去
行年宵發覺幾樣野
化妝技術進步,香港女仔真係越黎越靚

好多女仔都無男朋友一齊行

好多勁靚既女仔個男朋友都係柒柒地

大家加油
係整容嘅人多左
祝位巴絲打豬年快樂步步高陞

是咁的我係第一個post 某個溝唔到女既毒L
最近有突破性發展
事源前排玩某運動時個教練幫我試探到有失戀無耐既女仔表示唔介意由朋友開始認識先
個教練不斷鼓勵我試下追佢
終於鼓起勇氣contact 人
佢冇唔show 我仲似乎主動過我
問題就出現, 傾傾下我覺得我同佢個世界有d 唔同
我發覺佢份人比我想像正面樂觀同單純
我自己就唔講啦, 總之有種覺得佢係正我係邪
怕襯佢唔起既心理矛盾, 我係咪放棄好d?
豬年快樂
你覺得自己點邪法
唔係講嫖賭飲吹個d 邪
我負能量極重, 睇個世界乜都有戒心唔信人, 屋企人第一但都非常重視錢, 視買樓為主要目標, 同其他唔識既人好冷漠
簡單d 講係典型香港人
同個正面樂觀嘅人咪岩
會感染到你樂觀d
唔通都要搵個負面嘅人咩
其實唔只性格, 學歷家底佢都好過我
對方學歷家底好過你都唔介意咪得
我覺得其他野都係假
最緊要夾
咁你同佢啱唔啱傾先
有得試點解唔試
除非你唔想試啦
你自卑啫,唔係邪
你先諗下,放棄左
會唔會有人讚你叻仔
個女仔會唔會喊住咁話「我唔會放棄你嫁」
你自己照鏡會唔會好自豪今日人生下左個好啱既決定

就知答案既啦
我發覺啲整左容既人總係以為自己好自然
先唔講香港啲診所手勢幾差,整出黎無一個係自然
根本只要見多幾個女仔,一望就睇得出有無整
不自然既對稱同筆直既輪廓,某部位過份光滑既皮膚,一啲都唔柔和既比例
根本就淨係呃到自己呃唔到人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞